Slappna av i grupp

Nu är Lyra anmäld till sin första klass 3 i lydnad, och det ska bli så spännande!! Om vi nu kommer till start. Jag jobbar på hennes känslor i gruppmomenten och vill se att hon mår bra i det först innan vi gör det på tävling. Så nu är det hårdträning som gäller med nya platser och olika hundar i trygga miljöer, jättekul att träna med nya personer också! :)
 
 
Måndagens träning på SSBK med Camilla och Cilla. Här gruppmoment med Tista, Lyra och Lava. Lyra såg väldigt avslappnad ut.
 
 
Sedan blev det rallyträning!
 
 
...och direkt hem för en kvällspromenad med Annie, Gonzo och hästen Kurre som tillfälligt stått i närheten av oss.
 
 
Fin kväll!
 
 
Tisdagens träning på SBKs Sthlmsavdelning i Kista med Amanda och Josefine som jag fått kontakt med via Instagram (båda har kelpies). Här gruppmoment med Marwin, Lyra, Rissie, Dex och Kiro! Bra med mkt trafikstörning bakom och allt kändes bra. Efteråt blev det lite lydnadsträning, jättekul!
 
 
På vägen hem svängde jag förbi Arken zoo och botaniserade bland nya halsband åt Cobie, då valphalsbanden börjar bli för små... Vill ha ALLA färger!!!
 
 
På kvällen var det middag och valptitt med Dewmist-teamet hos Rissies uppfödare i Västerås. Så trevligt, gott och mysigt!
 
 
Varm kväll och härligt sällskap i skenet av tända ljus!
 
 
/Cissi


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0