Trött utan sömn

Sjukt trött och enormt tacksam för att det nu stundar några påsklediga dagar!! Blev lite väl mycket jobb i tisdags när vi hade avtalsförhandlingar... Vår delegation för vårt största kollektivavtal var inkallade och det blev en tuff dag, kväll och natt... När en överenskommelse till slut gick i lås var klockan strax före 06 på morgonen, gäsp! Det är en märklig känsla att vara vaken en hel natt på jobbet, vilket ibland händer i förhandlingstider. Men det blev ett bra avtal, så det var det ju värt.
 
Blev en snabb sväng hem för att duscha och gå morgonpromenaden med hundarna. Och somnade på soffan en timme... Sedan tillbaka till jobbet för att jobba hela dagen, puh.
 
Att freestylelaget sedan hade träning på kvällen kl 19-21 var inte direkt någon höjdare, men såhär inför en stundande tävling var det inget alternativ att skippa den, även om jag var lätt vimmelkantig!
 
I dag har det blivit mycket vila, lite jobb, htm-träning i hundhallen och en lugn skogspromenad. Lagom aktivitetsnivå. Lite stressande är det dock att vi fortfarande inte har något vettigt avslut på vårt htm-program...och det är tävling om en vecka! Få se om jag kanske kör en disk-start (diskar oss med flit, för att bygga attityd för framtiden).
 
Nu blir det några fler lediga dagar med lite av varje, ska verkligen bli superskönt! 
 
 
Hundarna var med en stund, de sköter sig så bra!
 
 
Lyra patrullerar korridoren vid midnatt.
 
 
Diskussioner i natten....
 
 
Förutom McDonalds och godis krävdes det nattsnacks...
 
 
Vila i ett konferensrum på tre stolar...
 
 
/Cissi 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0