Blommor och rosetter

Den här helgen har gått både fort och samtidigt har den känts så lång. Tankar och känslor från fredagens händelse har tagit stor plats i min kropp. Det går liksom inte att styra över. I dag var jag på platsen tillsammans med min ena systerdotter Estrid. Det var enormt mycket folk och så mycket kärlek! Blommor överallt, tända ljus, nallebjörnar, ord skrivna på den tillfälliga vägg man satt upp där lastbilen körde in. Polisbilar överösta med blommor för att hylla. Det var mäktigt. Sorgligt. Starkt. Och hoppfullt! 
 
Vi pratade en del om döden, och också om den hund som också fått sätta livet till. Vi tände ljus i Adolf Fredriks kyrka. Sedan gick vi på bio och tog en fika innan vi åkte hem igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I går tävlade jag och Lyra rally, dubbla starter i Avancerad klass. För första gången var jag INTE nervös inne på planen, och för första gången kände jag ett riktigt flyt inne på tävling! Kanske det hör ihop va.... På ena banan gjorde Lyra en extra snurr på ett ställe mitt i högerhandlingen, så vi missade dyrbara poäng. På andra banan var jag lite otydlig på några ställen, vilket ledde till att Lyra slog i en skylt och sedan blev lite osäker efter det. 
 
Resultatmässigt blev det lyckat ändå. Båda banorna gav godkända poäng och alltså kvalificerande till nästa klass. Vi vann faktiskt ena klassen (av 35 ekipage) och den andra fick vi också fina poäng, och nu har hon kammat hem titeln RLD A och är uppflyttad till Mästarklass. :) Det var en bra dag med trevligt sällskap och glada hundar. Och nu känns det som att vi börjar förstå detta bättre och bättre.... Nu på kvällen var jag en stund på brukshundklubben och tränade både HTM och rally blandat, för att få till ordförståelsen bättre, då vissa grejer är väldigt lika....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 /Cissi


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0