Äntligen valptitt!

I går kom jag äntligen iväg ner till Skåne för att hälsa på valparna!! Till skillnad från den kassa dagen i tisdags (när jag inte lyckades komma iväg) så gick allting otroligt smidigt denna gång. Jag var i god tid på Arlanda, hann jobba en stund och kände mig väldigt effektiv, flygresan gick snabbt, hämta hyrbilen gick också snabbt. Inga köer och inget krångel. Så fort att jag hann ta en liten extra sväng i det otroligt vackra Skånelandskapet innan jag åkte till uppfödarna. Och då hade inte klockan ens hunnit bli 10 på förmiddagen! Och jag hann även jobba under tiden via telefon....

 

Jag hade inga egentliga planer, men hade väl tänkt vara där några timmar bara. Men det blev visst sex timmar valpgull, fika, lunchande och babblande!! Sedan var det bara att köra tillbaka till flyget, lämna hyrbil, ta en powernap på resan och sedan hemma igen strax efter 20.00. Rätt mör. Men mycket mycket nöjd!

 

Det var verkligen värt resan att åka ner och träffa de åtta 6,5-veckors valpisarna! Såå kul att träffa dem och jämföra varandra, och se dem över flera timmar och flera olika lägen. Sova, äta, busa, sova, äta busa... Och väldigt bra för både mig och uppfödarna Titti och Roger att prata ännu mer om vad jag vill och våra tankar framöver.

 

För min del står det mellan två av hanarna, som till utseendet är väldigt olika men till sättet är väldigt lika. Jag fastnade inte särskilt för någon av dem, båda var ju helt ljuvliga såklart! På måndag ska hela kullen få göra ett särskilt valptest och beroende på hur de beter sig där, så bestämmer vi efter det vem som kommer att flytta hem till oss. Ska bli spännande!

 

Blev så peppad av allt träningssnack att det blev en kväll på brukshundklubben i kväll med lydnad, en superfin kväll med sol och glada duktiga hundar!

 

Här kommer nu lite valpbildsbombning:

 

Körning i det fantastiska vårvädret. Mycket grönare än hemma!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hejdå fina Skåne!
 
 
Hej hej fina Stockholm!
 
 
/Cissi

Snopet

I dag skulle jag äntligen få träffa vår nya familjemedlem för andra gången! Den lilla bruna kelpiepojken som ska flytta hem till oss om två veckor, och som fyllde 6 veckor i går. Jag har längtat efter att få se hur han utvecklats sedan jag var där för en månad sedan och kikade för första gången.
 
Jag hade bestämt mig för att flyga ner till Skåne över dagen, istället för att köra bil som jag gjorde förra gången. Snabbt och smidigt tänkte jag. Lite segt att kliva upp strax efter 04:00 i morse och köra till Arlanda vid 05...men det var det värt! Väl på Arlanda kom infon om att flighten var försenad två timmar och skulle gå 09.40, surt eftersom jag då fick mindre tid där nere. Men som tur var hade jag tagit med mig jobbdatorn så jag hade att göra ett bra tag och vi fick lite matkuponger att köpa fika för. Någon timme senare ställdes flighten in. :( Snopet! Och ingen annan flight gick heller.
 
Så det var bara att plocka ihop, åka tillbaka till långtidsparkeringen för att hämta bilen, och köra till jobbet. Besviken! Och surt att ha kastat en massa pengar i sjön (hyrbilen i Malmö, bilresa och parkering på Arlanda...). Men framförallt bittert eftersom jag hade sett fram emot att träffa honom så mycket och var astaggad för det!!
 
Efter lite om och men, och några telefonsamtal, har jag nu lyckats få nya flygbiljetter senare i veckan utan extra kostnad, ny hyrbil och bokat ny parkering...puh. Bättre lycka nästa gång!
 
Fick i alla fall två bilder av uppfödaren som tröst:
 
 
 
/Cissi

Tävlat!

Då var debuten i Heelwork to Music klass 3 gjord. Och nej, det gick inte alls bättre än det dåliga genrepet i fredags, haha.

 

Det är som att hon går in i sin egen lilla värld och blir helt trög och är inte mottaglig för information...oavsett vilken position det gäller, till och med position 1 (vanlig fot) som hon ändå är trygg och van med. Vet inte riktigt vad som händer och varför det blir så? Visst tränar vi ganska mycket ensamma och kanske är det alldeles för stor skillnad och för svår störning med publik nära, domare, ljud osv? Men jag har tänkt att hon ju är van vid sådant från lydnaden, men inser att det kanske inte alls är samma sak... I lydnaden är hon ofta med säker på sin uppgift och får springa till roliga punkter, här är det nog ännu ganska oklart vad hon ska göra. Jag har nog gått lite för fort fram helt enkelt.

 

Men jag ångrar inte att jag startade och jag är mycket nöjd med min plan att hjälpa henne allt jag kunde och göra det enkelt och skapa en go känsla, istället för att bryta eller diska oss. På en del hundar funkar det ju att dra fram en belöning och leka lite, och sedan kan man ju fortsätta låten ut. Men Lyra är inte alls mottaglig för belöning i det där tillståndet, så det är ingen idé. Istället hjälpte jag henne med massor av handtecken, bytte ut lite av programmet mot att bara gå fot fram och tillbaka tills hon fick en fin känsla, sedan återgick jag till programmet. Inte så konstigt att den ena domaren skrev att hon inte förstod mitt programbygge (eftersom jag improviserade och gick runt i cirklar på måfå en del) och att jag hade alldeles för mycket handtecken för klass 3... Men vissa saker funkade bra (position 2, 5 och 6 var jättefina!) och vi avslutade med en skön och GLAD känska, vilket jag är SÅÅ NÖJD med!!! Och trots att poängen inte räckte till cert (det hade varit konstigt) så var det faktiskt inga skitpoäng heller...och vi kom på pallplats som tredje bästa ekipage. :)

 

Det var också dags för oss att debutera med laget i TTM - Teamwork to Music! Eller tja, vi har ju redan kört förut, när vi hade förmånen att inleda finalerna båda dagarna på Stockholms hundmässa... Men det var en uppvisning och programmet har behövts byggas om en hel del för att passa tävlingsmässigt. Vi är totalt sju ekipage i laget, och fem av oss var med på debuten. Även här kändes Lyra lite låg och trög, men hon gjorde det mesta, om än långsammare än vad hon brukar. Vet inte om det var för att vi var närmast publiken eller om hon helt enkelt tycker att det är jobbigt när två domare sitter och stirrar på oss. Vi hamnade lite ur fas en gång men för övrigt så jobbade hon ändå på bra. Och känslan att köra ihop i ett lag är härlig, och inte lika sårbar. Strular det för något ekipage är det bara att hoppa in igen när det funkar, det märks inte lika mycket.

 

Och resultatet måste anses vara helt okej, vårt lag vann och fick superfina poäng!! Men det som var härligast var att vi berörde. Det kom fram folk till oss efteråt som hade börjat gråta, för att de tyckte det var så fint och känslosamt! Sånt är kul, och det är ju faktiskt en stor del av sporten, att lyckas förmedla en känsla!! Grymt skoj!

 

Här finns en film: https://youtu.be/kJKBWnltrJo

 

På lördagkvällen blev det sedan datenight med Micke. Vi var på Magnus Ugglas show på Skandiascenen vid Cirkus. En intim och liten lokal som passade perfekt för upplägget som var en monolog om hans liv blandat med musik, jättebra och ett jäklans drag på slutet!!

 

Idag har vi knåpat och trixat med min nyinköpta hundbur, efter några timmars svärande och meckande (samt att jag satte ihop den under några ytterligare svettiga timmar häromkvällen) så sitter den nu ÄNTLIGEN på plats i bilen. Jag behövde hitta en lösning för att få plats med tre hundar som alla ska sitta var för sig...så jag behövde byta ut grindarna jag haft mot en bur. Valet föll på en MIM Variocage som är säkrast på marknaden och har de bästa krocktesterna med hänsyn tagen både till djuren och till passagerarna i baksätet. Den är svindyr, men nu fick det bli så. Så nu hoppas jag att den ska hänga med i många år framöver.

 

Dagen avslutades i Nykvarns hundhall tillsammans med några lagkompisar för att träna HTM, för att reparera från gårdagen och belöna upp. Jag fick med mig några bra tankar och det blir nog backa i träningen för vår del. Mer fritt följ och sedan smyga in lite från progammet här och där. Jobba mer på att få positionerna säkra. Och inte träna så långa kedjor av moment. Vi kör på det ett tag!

 

Jag, Kerstin och Anette som glada funktionärer vid lördagens tävlingar. Jag spelade musiken som vanligt, det roligaste!!!
 
 
Här är några bilder på oss från tävlingen, tagna av Anhelee.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Koncentration i lagtävlingen...
 
 
Trött hund med en fin rosett...
 
 
Prispall HTM3 (jag till höger i mörkret...)
 
 
Prispall TTM!
 
 
/Cissi

Bu för genrep

Varit och tränat ett sista pass innan morgondagens tävling i HTM. Skulle bli ett rent pepp-pass men blev istället ett stress- & depp-pass....men det ska väl gå dåligt dagen innan?? Vi ÄR iofs inte klara för klass 3 än och har mycket kvar att träna på, men tänker ändå att det är nyttigt att komma ut på tävlingsplanen och få lite inspiration och information (särskilt när det är så få tävlingar). Blir det tokigt är tanken att jag diskar oss och leker resten av tiden inne på planen. Vill så gärna ha en fin känsla!!
 
Och ska ju ändå vara där hela dagen för att DJ:a och tävla första gången med vårt freestylelag!! Väldigt spännande ska det bli!
 
Nu ska jag njuta av fredagkväll med lite vin och chips!
 
 
 
 
Fick en fin bukett idag på jobbet, härligt när man får uppskattning!!
 
 
Förra veckans tulpaner är fortfarande väldigt fina!
 
 
/Cissi

Påskdagar

Så himla skönt med några lediga dagar!! Tyvärr har det varit isande kyla, snö till och från och rätt så ruggigt. Hade hoppats på att kunna köra lite hoj när både jag och Micke varit hemma samtidigt, men det har varit alldeles för kallt för det. :( Det har blivit lite pyssel på tomten i både sol och snöfall, så nu är rabatterna fixade och bra att vänta på blommorna!
 
Och har fått till en hel del bra hundträning istället! I fredags träffade jag Emmelie och kelpien Hyzz för spårträning på ängsmark vid Dalarö. Det var ett tag sedan Lyra gick ett spår, och dessutom blåste det rätt mycket...Men hon förvånade mig genom att, efter en lite fladdrig början, spåra klockrent, plocka upp alla pinnar och stanna vid två (av tre) godisburkar!! Roligt! Nu får det inte dröja lika länge till nästa gång...
 
Har även tränat en del HTM och rallyövningar hemma, och i dag blev det träning på Botkyrka BK med Jenny och Sussi! Skulle vilja lägga mer tid på lydnaden, men just nu känns det lite svårt att hinna med. Måste prioritera HTM-en, freestylelaget och rallyn ett litet tag....men det är ju bra att kunna kombinera det med sina lydnadsträningskompisar!
 
Till skillnad från zombie-tröttheten jag kände innan ledigheten känns det nu lugnt och utvilat. Dags att ställa in sig på jobb igen.
 
 
Spårträning, duktig Hyzz!
 
 
Många sköna hundpromenader på golfbanan!
 
 
Vissa dagar lite vitare...
 
 
 
Nästa dag såhär...
 
 
Andrea & Patrik var över och åt påskmat, och självklart smarrig finns memma! Ja, alltså för mig och Andrea...
 
 
Jag gick igenom leksaksförrådet...någon övervakade det hela noga.
 
 
 
Mitt mitt MITT!
 
 
Och mitt....<3
 
 
Camilla var över och testade lite smink på mig, här med lite rosa läppstift.
 
 
Vila i soffan....
 
 
Bästa gos-knepet!
 
 
Efter dagens träningspass gick vi till sandtaget för att träna skritt och göra lite uppletande, duktiga hundar!
 
 
Och man blir trött....
 
 
Skulle fixa det sista med rabatterna i dag, då kom det snö IGEN.
 
 
 
 
Här växer det just nu en kelpie, men ska snart sätt potatis istället...
 
 
Rabatterna är redo för VÅR!
 
 
/Cissi

Trött utan sömn

Sjukt trött och enormt tacksam för att det nu stundar några påsklediga dagar!! Blev lite väl mycket jobb i tisdags när vi hade avtalsförhandlingar... Vår delegation för vårt största kollektivavtal var inkallade och det blev en tuff dag, kväll och natt... När en överenskommelse till slut gick i lås var klockan strax före 06 på morgonen, gäsp! Det är en märklig känsla att vara vaken en hel natt på jobbet, vilket ibland händer i förhandlingstider. Men det blev ett bra avtal, så det var det ju värt.
 
Blev en snabb sväng hem för att duscha och gå morgonpromenaden med hundarna. Och somnade på soffan en timme... Sedan tillbaka till jobbet för att jobba hela dagen, puh.
 
Att freestylelaget sedan hade träning på kvällen kl 19-21 var inte direkt någon höjdare, men såhär inför en stundande tävling var det inget alternativ att skippa den, även om jag var lätt vimmelkantig!
 
I dag har det blivit mycket vila, lite jobb, htm-träning i hundhallen och en lugn skogspromenad. Lagom aktivitetsnivå. Lite stressande är det dock att vi fortfarande inte har något vettigt avslut på vårt htm-program...och det är tävling om en vecka! Få se om jag kanske kör en disk-start (diskar oss med flit, för att bygga attityd för framtiden).
 
Nu blir det några fler lediga dagar med lite av varje, ska verkligen bli superskönt! 
 
 
Hundarna var med en stund, de sköter sig så bra!
 
 
Lyra patrullerar korridoren vid midnatt.
 
 
Diskussioner i natten....
 
 
Förutom McDonalds och godis krävdes det nattsnacks...
 
 
Vila i ett konferensrum på tre stolar...
 
 
/Cissi 

Blommor och rosetter

Den här helgen har gått både fort och samtidigt har den känts så lång. Tankar och känslor från fredagens händelse har tagit stor plats i min kropp. Det går liksom inte att styra över. I dag var jag på platsen tillsammans med min ena systerdotter Estrid. Det var enormt mycket folk och så mycket kärlek! Blommor överallt, tända ljus, nallebjörnar, ord skrivna på den tillfälliga vägg man satt upp där lastbilen körde in. Polisbilar överösta med blommor för att hylla. Det var mäktigt. Sorgligt. Starkt. Och hoppfullt! 
 
Vi pratade en del om döden, och också om den hund som också fått sätta livet till. Vi tände ljus i Adolf Fredriks kyrka. Sedan gick vi på bio och tog en fika innan vi åkte hem igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I går tävlade jag och Lyra rally, dubbla starter i Avancerad klass. För första gången var jag INTE nervös inne på planen, och för första gången kände jag ett riktigt flyt inne på tävling! Kanske det hör ihop va.... På ena banan gjorde Lyra en extra snurr på ett ställe mitt i högerhandlingen, så vi missade dyrbara poäng. På andra banan var jag lite otydlig på några ställen, vilket ledde till att Lyra slog i en skylt och sedan blev lite osäker efter det. 
 
Resultatmässigt blev det lyckat ändå. Båda banorna gav godkända poäng och alltså kvalificerande till nästa klass. Vi vann faktiskt ena klassen (av 35 ekipage) och den andra fick vi också fina poäng, och nu har hon kammat hem titeln RLD A och är uppflyttad till Mästarklass. :) Det var en bra dag med trevligt sällskap och glada hundar. Och nu känns det som att vi börjar förstå detta bättre och bättre.... Nu på kvällen var jag en stund på brukshundklubben och tränade både HTM och rally blandat, för att få till ordförståelsen bättre, då vissa grejer är väldigt lika....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 /Cissi

En sorgens dag

Det kändes som en tidsfråga innan det skulle hända något. Nu har det hänt. 
 
På fredagar brukar jag ofta promenera från jobbet till centralen istället för att ta tunnelbanan som vanligt. Då går Drottninggatan ner. Och exakt där som det hemska hände i dag. Overkligt. Ofattbart. Sjukt.
 
Vi blev uppmanade att stanna kvar på jobbet och inte försöka åka hem förrän bilden klarnat. Utanför hördes helikoptrar precis ovanför och sirener från poliser, brandbilar och ambulanser överallt. TV-skärmar var påslagna på jobbet och vi stod mest och kollade, pratade och försökte förstå. Internet var jättesegt så det gick inte att jobba heller...
 
Efter några timmar och mycket funderande på hur vi skulle göra och vart vi skulle ta vägen så började vi ge oss av från jobbet och ut på stan, åt olika håll. Jag och min kollega Lisa gick runt lite på måfå först och kunde inte bestämma oss vilken väg vi skulle chansa på. Alla tåg och citybussar var ju inställda och på grund av avspärrningar överallt var det svårt att ta sig någonstans.
 
Massor av poliser i full mundering, blåljus, sirener och helikoptrar som cirkulerade. Folk överallt som gick, mängder av folk på väg för att lämna stan. Och på allt detta, ett märkligt lugn.
 
Vi tog oss till slut till Nybroplan där vi lyckades komma på en extrainsatt Vaxholmsbåt, tillsammans med en massa andra människor. På andra sidan vattnet, i Nacka, kom Micke och hämtade upp oss. Så skönt att till slut komma hem vid 20.30!!! Tacksam över att ha kommit hem tryggt.
 
I morgon vaknar vi upp till ett nytt Sverige.
 
 
Oväntad färdväg hemåt. Tacksam för att den finns.
 
 
/Cissi 

Status oförändrad, hurraa!

I dag var det så dags för ett återbesök hos sjukgymnast Kjerstin på Ultuna med lilla Lyra. Vi var där senast i januari och fick då i läxa att börja promenera med klövjeväska tre gånger i veckan, skritta i terräng och göra stabiliseringsövningar. Tanken men allt detta var att stärka upp och muskla på sig på ryggen, länden och bakbenen, så att spondylosen kunde hållas i schack och förhoppningsvis utvecklas så sakta som möjligt. Vi fick även en del restriktioner, men även uppgifter, i den vanliga träningen.
 
Till en början var hon halt och konstig till och från, men när det väl gick över så lyckades jag få in rutiner för allt vi skulle göra, det är ju typ ett halvtidsjobb att hålla på bara med rehab, haha! Nu har vi kommit så långt att rehaben känns som en naturlig del och vi kan lägga på lite vanlig träning utan att det känns som ett stort projekt. Grejen är ju att hon ska rehaba resten av sitt liv och hålla sig i såhär god form, så jag måste få det till vardag och inte ett tillfälligt projekt som man tröttnar på.   
 
Så i dag på lunchen drog vi iväg till Uppsala fram å tillbaka för en timme med Kjerstin. Det blev rätt mycket pillande och tryckande på rygg och ben eftersom det även var en praktikant från veterinärhögskolan där som skulle testa allt också, vilket Lyra tyckte var lite jobbigt på slutet och mest låg och spände sig. Hon visade reaktioner på samma ställen som tidigare, på rygg och bakben, men det var inte värre än sist vilket kändes jättebra!! De tyckte att hon var jättefint musklad och rörde sig bra i gångarterna. Jag hade även med klövjeväskan som Lyra fick röra sig med. Så totalt var det ett väldigt bra resultat och hon fick en OK-stämpel! Vi ska fortsätta som vi gör med rehaben och fortsätta bygga på, lägga på lite mer vikter och ha extra fokus på att hon blir ännu jämnare i bakbenen (hon belastar olika, mkt mindre på vänster bak). Så det var ju jättebra besked!!! Vi fick inte ens någon ny tid, så nu är det bara att köra på och hoppas att det håller!!
 
Hade hoppats på att kunna gå hem lite tidigare från jobbet eftersom min hjärna är lite lätt slut efter att ha suttit med på tre heldagar långt chefsmöte...men så blev det visst inte, ännu en chefsgrupp skulle få en dragning och vår största avtalsdelegation skulle kallas in med kort varsel, vilket innebär jaga konferenslokal och hotellrum åt ca 45 pers samt mejla, smsa och försöka få fatt i dessa personer på olika sätt...
 
Lyckades i alla fall komma iväg så att jag hann till hemmaklubbens öppna rallyträning, vilket var väldigt nyttigt. Vi ska tävla i helgen och just det här med banor är något vi måste öva massor på!!!! Det var roligt också att träffa några nya bekantskaper som vi inte sett förut.
 
Nu ska jag gå skumma igenom min härliga jobbmejl som för tillfället har 108 olästa mejl....sen sova!
 
 
 
 
Nöjd med belöningsben efter besök hos rehab!
 
 
/Cissi  

Buzzar streetfood

Nu var det dags att få förmånen att prova lite mat igen. Denna gång från Santa Marias nya streetfoodserie. 
 
För att göra pulled salmon wraps behövs bröd, kryddmix och lemon chutney, som alltså hänger ihop i serien. Sedan fick man tillsätta lax, matyoghurt och någon slags sallad. Jag tog färsk bladspenat och tomater.
 
Tillagningen var väldigt enkel och gick snabbt. Och wrapsen blev riktigt goda, smakrika och mättande. På minussidan var väl att bröden såldes i 6-pack, vilket kändes konstigt. Är man två blir det nästan för mycket, är man fyra blir det för få! Så det var lagom för tre personer, vilket ju iofs inte behöver vara fel. Men lite konstigt. Och blir lite dyrt om man måste köpa flera p
 
 
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Kortsemester

Tillbaka hemma igen efter en liten minisemester i vackra Skåne tillsammans med de fyrbenta! Hur skönt som helst att komma någonstans dit våren har kommit liiite längre. Blommor och ljummen luft. Hundbad och strandpromenader. Fantastiskt!!
 
Jag och hundarna drog ner i torsdags till Amanda & Micro (Lyras systerson) i Hässleholm, en biltur på 5,5 h som gick riktigt smidigt, trots att det regnade nästan hela vägen. En ljudbok, en påse godis och ett kul destination gjorde att tiden gick snabbt och jag kom fram strax efter mörkrets inbrott. Ibland när man får se hur fint man kan bo (precis vid vattnet) så undrar jag varför man inte bor längre bort från Stockholm där man skulle kunna leva så mycket billigare och bättre...Men det är ju annat än boendet som räknas såklart.
 
Det blev några mysiga dagar med en väldigt massa prat, hundpromenader lite här och där, bilåkande, otroligt vackra vyer och exotiska djurmöten. Amanda höll på att garva ihjäl sig när jag utbrast "VAD är det DÄR för djur?!!" när det kom en flock hjortar springande framför bilen... Men jag hade iaf inte sett just den sorten här uppe, de såg ju inte alls ut som de som springer runt i våra skogar. Inte heller de där gässen som finns där nere kände jag igen, vi har ju bara kanadagäss här, haha.
 
Vi hann promenera på den fantastiska stranden på Falsterbo/Skanör, hälsa på andra kelpies ute på landet i Trelleborg, köra längs med sydkusten genom Ystad och ta en kvällspromenad vid häftiga Ales stenar, äta god middag i Kristianstad och avsluta med ett glas vin hemma i Hässleholm igen. Det blev också några timmars träning i Agilityfabriken dagen efter med våra då lite trötta hundar....
 
Lyra och Micro gick förvånandsvärt bra ihop inne. Lyra, som är en osäker typ och ofta hamnar i vakt, höll sig rätt så bra i skinnet och Micro som annars brukar vara överdrivet glad och sällskaplig mot andra hundar förstod att hålla sig på lagom avstånd. Utomhus lekte de springlekar och hade jättekul!
 
Det blev en fin minisemester (som gav enorm mersmak på Skåne!) och jag var hemma igen lagom till lördagsmiddag med Micke. På söndagen blev det premiärtur för säsongen med hojarna, och även om jag var rätt så ringrostig så lyckades vi köra en bra sväng runt om på landsvägarna mellan oss och Nynäshamn. Jag hade inte glömt allt under vintern iallafall!! :)
 
Här är några bilder från dagarna. Min mobilkamera håller på att gå sönder, så bilderna har rätt kass kvalitet tyvärr... :(
 
Micro, Lyra och Rissie hittade varandra och kunde slappna av rätt så bra.
 
Underbart söta Micro!
 
Bästa platsen med utsikt!
 
På väg till stranden i Falsterbo...
 
Amanda, Micro och havet.
 
Härligt att bada!
 
Och leka!
 
 
 
 
 
 
 
Oändliga stränder, helt magiskt!
 
 
 
 
Vi körde kustvägen via Trelleborg och sedan genom Ystad. Hit vill jag igen och utforska mer!
 
Hamnen i Kåseberga. Lugnt och fint i kvällssolen.
 
 
 
Promenad upp till Ale stenar.
 
Så jäkla häftigt!
 
Bus!
 
Obligatorisk fotografering.
 
 
 
Sten-kelpies.
 
 
 
Verkligen magiskt ställe. Och dessutom var vi helt ensamma. 
 
 
Agilityfabriken.
 
 
 
Bad i Perstorp!
 
 
Så fin väg hemåt vid Jönköping!
Stannade vid Brahehus på vägen hem.
 
 
 
 
 
/Cissi
RSS 2.0