Måndagslyx

Vissa dagar är lite godare än andra. 
 
Som när man får avnjuta en skaldjursplatå med musslor, räkor, ostron, krabbor och humrar, tillsammans med fina vänner på Bistro Bon. Och så lite cava till det.
 
En bra inledning på veckan!
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Sol!

Äntligen en helg med massor av sol, underbart!! Trots det fina vädret är nu utemöblerna undanstoppade, Micke har bytt däck på bilarna och hojarna är satta på vintervila...För nu kommer nog kylan och halkan i morse var det dags att skrapa bilrutorna.
 
Det hade suttit fint med ett härligt pass på bruksan eller i spårskogen...Men istället har hundarna tagit det lugnt, varit på tomten och i skogen. Lyra har varit jättepigg och stödjer på tassen nästan hela tiden, men har fortfarande ont om man tar på den. Så än är det inte över. Och hon hoppar på tre ben ibland. I dag har det gått sex dagar med antibiotika.
 
 
 
 Altanen tömd och är klar för vintern. Lämnade en stol i solen bara...
 
 
Det blommar fortfarande fint i krukorna!
 
 
Och ute på golfbanan, plockade en bukett på morgonpromenaden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Såhär i jakttider är det viktigt att synas så att man inte blir tagen för en räv....
 
 
Pinntuggning i skogen.
 
 
Här sitter vi på en sten i skogen och njuter av solen.
 
 
Skördat lite jordärtskockor.
 
 
Som blev god soppa!
 
 
Gjorde en variant på coq au vin så nu blir det matlådor till jobbet i veckan.
 
 
Har hunnit med lite vila också... (soffan är draperad eftersom överdragen är i tvättmaskinen).
 
 
 
 
/Cissi

Leda sig själv

Har varit på föreläsning i kväll. Och nej, den handlade faktiskt inte om hundar eller hundträning. Den handlade om att leda och lyfta sig själv, och hur man vänder tvivel, negativitet och energitjuvar till positiva känslor! Och om hur man genom små små enkla förändringar över tid kan nå stora steg mot dit man vill vara. Några intressanta och inspirerande timmar med Jesper Caron tillsammans med ett gäng arbetskamrater, nyttigt och något man borde träna och tänka på oftare. 
 
Lyras tass verkar redan lite bättre, men det är allt för tidigt att utvärdera antibiotikan än, det bör nog gå en vecka iallafall. Och hon blev ju bra förra gången också, men det kom tillbaka....vill att det ska hålla långsiktigt!
 
 
På väg hem mot tåget, ganska tomt i stan...
 
 
Julbelysningen börjar komma upp.
 
 
Saker man inte ser på dagtid när man stressar. En vägg full med växter, fint!
 
I går gjorde jag en sats med citron- och ingefärsshot! Tänker att jag ska hålla mig från alla förkylningar och magsjukor som går på jobbet med en shot varje dag... Gott men STARKT!
 
 
 
 
/Cissi