Full fart

Vissa dagar är man väldigt nöjd över att kunna arbeta hemifrån! Tog kompledigt på förmiddagen och jobbade resten av timmarna hemma, riktigt skönt.
 
Hade privatlektion i agility för duktiga Annica Aller tillsammans med Karin och Tarzan. Jag kom dit med ett stukat självförtroende och en hopplöshet, men åkte hem med en grym känsla och en snabb och glad hund!!! 
 
Jag vet ju fortfarande inte om det är något fysiskt fel på Lyra, men så länge vi utreder så tränar jag på. Har ju tänkt redan från början att det är mentala blockeringar som hon har, och kanske är det så. Om vi inte hittar något fysiskt så vet jag inte vad jag annars ska tro. 
 
Hon hade rejäla issuses i början av dagens pass men med mycket trix, fix, pepp och beröm (jag var typ dösvettig, haha) så blev det riktigt fin fart och attityd i banorna!! Och när vi sedan tränade running på både A-hindret och balansbommen så tände hon till rejält!! Så nu tänkte jag köra runningträning och även ha andra startritualer, så kanske KANSKE det släpper!!!!
 
Efter träningen tog jag en sväng förbi Nynäs BK för att köra lite gruppmoment.
 
Nu på kvällen har det blivit ett freestylepass på golfbanan, mest utan hund men även lite med henne också. Tror att jag börjar få till det snart.... Fick bolla lite tankar igår kväll på träning med Jenny & Sussi o h även om träningen inte gick någe vidare så fick jag lite idéer. Tänk så bra det är med träningskompisar!!!!
 
 
Running på g....
 
 
Där borta gör Lyra sitt i grupp (utan grupp dårå)...
 
 
/Cissi 

Kelpiedejt!

I kväll blev det kelpiedejt då vi träffade Emmelie och Hyzz över en långpromenad. Emmelies andra hund fick tyvärr somna in för en vecka sedan och Hyzz hade inte träffat någon hund sedan dess...
 
Båda var jätteduktiga och sprang lösa tillsammans utan problem, eller rättare sagt, Lyra accepterade läget och Hyzz förstod att inte utmana.... :)
 
Efter lite vila blev det freestyleträning hemma på tomten. Och ÄNTLIGEN fick vi till lite utveckling i programmet!!! Det var lixom dags, eftersom vi ska tävla om sisådär 1,5 vecka...Men inte har ett färdigt program än. Puh. Men det ordnar sig nog. Behöver helst få till lite mer i HTM-programmet också. Vilken tur att jag jobbar bäst under press! 
 
Bäst att vila lite efter promenaden...
 
 
/Cissi 

Midsommar! <3

En riktigt fin midsommarhelg är över. Midsommarafton tillbringades långt ute på Tyresö, i Vissvass by hos våra vänner Jessica och Björn. Tror att det var tredje året vi firade där? Miljön är så fantastisk där ute, helt ute på landet med hästar, kor och får, gamla fina hus och havet och skogen precis bredvid. Skulle det inte vara så himla långt ut bara så skulle jag också vilja bo så...
 
Vädret var verkligen perfekt, lite mulet men ändå varmt, och till kvällen sprack det upp och blev sol. Det blev sillunch ute på gräsmattan och lekar (som några av oss råkade missa då vi var och badade hundarna och höll på att bli jagade av några ungtjurar istället...!). På kvällen blev det grillning och partaj i ladan fram till småtimmarna.
 
Det är så mysigt att sedan vakna upp och äta långfrukost med alla som sov över, ingen stress och inga planer. Promenera iväg till klipporna för ett dopp. Mitt första för året, riktigt skönt var det i värmen! Vuxna, barn och hundar njöt nog alla lika mycket!!
 
 Så, det var den midsommaren det. Resten av helgen har varit lugn, man behöver liksom återhämta sig lite...jag lyckades dessutom pricka in en förkylning just på midsommarafton, och trots att jag tycker att allt intag av Tequila på natten borde ha dödat den, så lyckades jag inte...host och snörvel. 
 
Var några timmar på jobbet i dag och hjälpte vår fd kanslichef att rensa ur sitt rum eftersom hon ska sluta. Lite sorgligt och jobbigt för oss båda, men skönt att få det gjort när inga andra är där. Så imorgon börjar vi på ett nytt blad kan man säga....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mysig middag i ladan.
 
 
 
 
Som vanligt blev det en hel del tequila....
 
 
Morgondopp på midsommardagen. Väldigt lugnt och stilla...
 
 
Lunchdopp!
 
 
 
 
 
 
/Cissi