Roadtrip!

Då var vi iväg på en liten roadtrip till Norge! Startade i går och planen var att övernatta runt Karlstad...Men vi hittade inte det där perfekta lilla plätten att slå upp vårt tält på, så vi tuffade vidare...och vidare....och till slut var klockan efter 22 och vi rullade in i Drammen! Där hittade vi en gullig camping vid vattnet som vi checkade in på och smackade upp tältet. Tryggt att sova på camping även  om planen var en annan. 
 
Det var första gången som Micke och jag tältade ihop faktiskt, det skulle alltså ta typ 18 år! Även första gången för hundarna att sova i annat tält än utställningstält. Lugnt och tyst.
 
Efter frukost på trangiaköket rullade vi vidare längs med södra kusten utan något egentligt spikat mål. Tyvärr började det att regna ganska snart och det höll i sig hela vägen. Det blir ju inte lika fina vyer då direkt... :(
 
Men det finns fördelar med skitväder också, t ex när vi stannade till i Lyngdal och fann värsta fina stranden! Det blev en härligt middagspromenad med hundarna som kunde springa fritt och härja bäst de ville!!
 
Nu har vi kommit till Flekkefjord där vi slagit läger precis vid vattnet (precis bredvid en camping men kan man campa gratis bredvid, så varför inte...). Fantastiska vyer och regnet har dragit vidare. Solen tittade till och med fram! Dags att fundera på morgondagens rutt.
 
 
På väg!
 
 
Drammen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lyngdal. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Där nere bor vi.
 
 
 
 
Middag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Campingen. 
 
 
Vår tältplats.
 
 
/Cissi