Fint pris

Har varit en helt vanlig och rätt så lugn helg. Inget jobbande alls! Däremot filmtittande, middag och bubbelbadande med Micke. Det händer inte alltför ofta. Fick till lydnadsträning i ridhus i går med en pigg och duktig Lyra, och agilityträning i hundhall i dag med en ganska trött liten brun. Kanske inte så konstigt eftersom hon sprungit järnet med sin lilla systerdotter Magi vid två promenader på förmiddagen (de hade såå kul!) och sedan varit med mig på födelsedagskalas för Estrid 8 år, och där varit klappföremål för ett helt gäng ungar...
 
Var på kelpieklubbens östra lokalområdes årsmöte i dag och fick ta emot hederspris för agility klass 1! Jag tycker att det är så trevligt att de delar ut dessa priser varje år. Vi har lyckats knipa ett varje år; spår apellklass, lydnadsklass 3, lydnadsklass elit och så nu agility klass 1. Få se vad vi kan åstadkomma under detta år.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Kvällslek

Har haft två grymt bra arbetsdagar tillsammans med våra avtalsansvariga lokalombudsmän och sedan avtalsdelegationen för vårt största avtal, det med Sveriges Kommuner och Landsting. Skönt att fokusera på annat än kris och knäppa rubriker på jobbet. Nu sätter avtalsrörelsen igång på allvar, nu jäklar!!
 
Fick också förmånen att äta pannkaksmiddag, leka med lera och läsa sagor med min söta gudson Edvin i dag, på hans 3-årsdag! Och såklart träffa min bästa vän Maria, hans mamma. 
 
Energin är på väg tillbaka känns det som!
 
 
/Cissi
 
 

Smält inte bort!

Plusgrader och den lilla snön som fanns smälter. Jag vill inte! Jag vill fortsätta ta mina skidturer, kunna se konturerna på kvällarna och känna tystnaden som blir av snön. Snälla kom tillbaka!
 
Hann med en tur i lördags morse. Så underbart.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade inplanerad agilityträning på söndag kväll, men istället hamnade jag här. På jobbet. Bara mitt rum som lyser upp. Man får väl va glad att man har ett jobb i alla fall. Och att det är världens bästa! Även om agility hade varit kul...
 
 
 
Det blev en sen söndagkväll.
 
 
 
 

/Cissi