Soligt och snö

Underbart att få tillbringa julen i ett snölandskap, tycker både vi och hundarna! -1 grad, sol och lite folk i backarna är ganska najs. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Varm choklad med grädde, mmmmm!
 
 
Lite julfeeling.
 
 
På vägen upp mötte vi några flockar renar...exotiskt!
 
 
 
 
 
 
/Cissi
 

Jul!!

Julafton började traditionsenligt med lite träning i hundhallen med Jenny, och sedan en promenad i solen på vår gröna fina golfbana.
 
Perfekt uppladdning inför bilresan på över fem timmar som vi roar oss med istället för att kolla på Kalle anka, äta praliner och öppna julklappar. För vi ska nämligen till snön!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gjorde lite ischoklad häromdagen...
 
 
En del smaksatta med lakrits, andra med champagnecongac och kokos.
 
 
Gott!
 
 
/Cissi 

Dan före dan före dan

Nu drar det ihop sig för lite julledighet, och det ska bli SÅ skönt! Efter detta år med en hel del jobbiga tider, men även många spännande, utmanande och roliga stunder, så känns det mer välbehövligt än någonsin att vila lite. Ska bara jobba en halv dag till och hoppas få undan lite av högarna som jag inte hunnit med, både på skrivbordet och i mejlen där det alltid växer på sig fort.
 
Julfirandet i år blir rätt så minimalistiskt eftersom det bara blir vår lilla familj (jag, Micke & hundarna), men det ska bli mysigt. Är så tacksam att jag har dem, tänker på alla de som sitter ensamma på julen. :(
 
Det blir i alla fall väldigt enkelt med julklappar, har lagt pengarna på de som verkligen behöver dem istället. Poliovaccinationer, filtar, katastrofpaket och diverse annat till behövande i Syrien genom Unicef och UNHCR. Och en extra slant till Hundstallet som vanligt. Känns lite futtigt ändå, men om alla skulle bidra så skulle den här världen bli lite bättre för de som inte hade turen att födas i rätt land och med rätt förutsättningar.
 
 

/Cissi