Fantastiskt!

Har nu klivit ur bubblan som jag varit i de senaste dagarna i och med slutskedet av avtalsförhandlingarna gällande vårt största kollektivavtal, det som gäller för ca 350 000 medlemmar inom kommun/landsting och Pacta-företag.
 
Det är det absolut roligaste med mitt jobb, att vara med om avtalsrörelse och allt vad det innebär! Spänning, mycket jobb, förväntningar, ilska, hopplöshet, noggrannhet, sena kvällar och en riktig utmaning!
 
Vår avtalsdelegation, runt 40 medlemmar från hela landet, har varit i Stockholm sedan i tisdags. Det blir lite av min baby, att ordna med hotellrum för dem natt för natt och deala med konferenslokaler, då vi oftast bara vet en dag i förväg om vi behöver dem eller om delegationen ska åka hem. Sedan blir det en massa annat pyssel, fix och trix för att allt ska flyta på smidigt och att alla ska må bra. 
 
Det har blivit alldeles för lite sömn. Alltför mycket kaffe och godis. Konstiga matvanor. McDonaldsfrossa mitt i natten. Mycket väntande. En hel delegation vilandes på yogamattor i vårt lunchrum... I onsdags kväll hettade det till ordentligt och jag gick inte hem från jobbet förrän 06.10 morgonen därpå....tog hundarna på morgonpromis, sov 1h och sedan tillbaka till jobbet. Gäsp. Det är speciellt det där med nattmangling, spännande och tröttsamt på en gång. Det var en märklig känsla när min mobils dagliga larm plötsligt gick igång för att det var dags att stiga upp och gå till jobbet, bara det att jag inte vid det laget vare sig hade gått och lagt mig och inte heller lämnat jobbet...förvirrande! 
 
I dag blev avtalet till slut klart, dagen före det nuvarande går ut. Och det blev riktigt jäkla bra, en historisk seger för jämställdheten! Reallöneökningar för alla medlemmar på avtalet + en ordentlig extra slant till de allt för lågt betalda undersköterskorna precis som vi yrkat på. Det är långt kvar innan de kommer ikapp likvärdiga jobb som är mansdominerade (t ex verkstadsarbetare) men det är ett bra kliv i rätt riktning! Det blev även en överenskommelse om att parterna ska arbeta för att heltid ska bli norm. Detta för att man ska kunna försörja sig, men det gör ju även stor skillnad på ens pension än om man jobbar deltid (oftast ofrivilligt). Ja, avtalet innehöll många fler delar men dessa var de allra viktigaste. 
 
Det känns så otroligt skönt att vi lyckades! Det var viktigt för Kommunal efter en tung vinter. Men såklart allra viktigast för medlemmarna som nu får rejäla förbättringar. Och för branschen som blir mer attraktiv på grund av detta.
 
Nu jobbar vi vidare med alla våra andra kollektivavtal som ska tecknas under året (vi har ca 60 st). Det brukar gå ganska smidigt när detta stora är klart.
 
Tror att jag kommer att somna tidigt ikväll.....zzzzzz....
 
Varannan vatten. Varannan kaffe. Och massor av choklad. Då håller man sig ganska pigg.
 
 
Våra korridorer kl 04.30....
 
 
Top secret.
 
 
Gosar med en kollegas mjukisbajskorv någon gång på natten... mjuk och mysig!
 
 
På dagen var vi med avtalsdelegationen på konferenslokal på stan, men på kvällen flyttades de in i vårt lunchrum.
 
 
Jag kom på att vi hade massor av yogamattor och filtar i källaren på jobbet, det var populärt.
 
Riskakor, godis och frukt underlättar den långa väntan.
 
 
Presskonferens tillsammans med motparten SKL så fort avtalet blev klart. 
 
 
Dessa två alltså. De grymmaste och bästa! Vår ordförande Annelie och avtalssekreterare Lenita. Två kvinnor som kan flytta berg. Två riktiga förebilder. Jag är så glad över att få jobba nära dem.
 
 
/Cissi

Spännande dagar

Sista dagarna med intensiva avtalsförhandlingar för att få vårt största kollektivavtal på plats senast lördag. Vår delegation är inkallad från hela landet. Alltid lika spännande och totalt omöjligt att planera sin tid dessa dagar....
 
Hann iallafall med lite freestyle- och rallyträning på kvällskvisten. Nöjda hundar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Farliga gungor!

Är galet trött hela tiden just nu, jäkla vår alltså! Har testat att vara utan allergitabletter några dagar ifall det skulle vara de som gjorde mig trött, men jag är lika slut ändå. Blä.
 
Årets första utomhustävling i agility är nu genomförd. Det var väldigt skönt att bara behöva åka så kort som till Nacka, särskilt som vi kom hem utan några nollade lopp. 
 
Vi startade som nr 3 i en rätt stor klass (runt 40) i hopploppet. En kul och ganska enkel bana. Vilket dock kan vara knepigt...På en raksträcka med två hinder och en tunnel tyckte nog Lyra att det var lite FÖR lätt, för när jag trodde att hon självklart skulle springa in i den, så valde hon istället att sikta mot den andra mycket svårare ingången!! Blev ett panik "STOOOPPP!" så att jag hann rädda oss från att bli diskade, och sedan hittade hon rätt, puh. Resten av banan gick klockrent, och jag är SÅ nöjd med att hon satt slalomet och inte heller tjuvstartade vid starten, de två saker som inte funkat på träning på sistone. Trots våra 5 fel hamnade vi på en 8:e plats av 40 ekipage, bara 7 st gick felfritt och 6 pinnar delades ut.
 
I agilityklassen blev det dock lite pannkaka. Först blev det ett missförstånd ganska tidigt i banan så vi åkte på 5 fel för vägran. Sedan satte hon återigen ett snyggt slalom och tre snabba tunnlar. Lite för snabbt dock, för efter sista tunneln kom gungbrädan som hon sprang upp på och flöööög iväg, istället för att vänta in att det skulle vippa. Kan säga att hon inte var ensam om att göra det. Såhär i efterhand tycker jag att det kanske är lite väl svårt att ha just kombinationen flera tunnlar efter varandra och sedan gungbrädan, iaf i klass 1. För att flyga av den kan ju sluta ganska illa, eller så kan det bli som för Lyra, att man blir osäker och sedan vägrar försöka igen. Jag testade tre gånger men till slut ville hon inte ens gå i närheten av hindret...så jag tog första bästa tunnel och skickade in henne och så sprang vi målrakan ut. Lilla lilla osäkra hunden. Tycker så synd om henne när hon blir sådär låst och osäker! :( Nåväl, hon var glad när vi gick i mål och efteråt gick vi och tränade lite på en annan gungbräda och det gick bra, så vi ska nog komma över det här också.
 
Så det var den tävlingen. Hem och träna mer! Det var i alla fall en väldigt trevlig förmiddag med jättefint väder och trevligt sällskap av Pia & Ulf med kelpien Lexie.
 
Resten av helgen har gått åt till att testa nya motorsågen, har fått mycket sågat, ivägburet och eldat. Och lite jobba har det visst blivit också, tur att man har sin jobbtelefon med sig överallt så att man slipper sitta inne på kontoret och fixa. Nu på kvällen blev det pastamiddag och bio tillsammans med Maria, bara vi två. Djungelboken i 3D! Riktigt fin, spännande och bra gjord!
 
Nu sova.
 
 
Fantastiskt väder på Nacka BK, regnet kom precis när vi åkte hem.
 
Ganska glad ändå, även om gungan var lite läbbig...
 
Klubben ligger precis vid havet, så fint! Vi tog en promenad på klipporna mellan loppen.
 
Så söt!
 
 
 
 
 
 
 
Vi hann med lite freestyleträning innan hemfärd, jag kunde inte motstå den här blicken... 
 
113 dagar utan socker är slut. Nu tänker jag försöka hålla mig sockerfri i veckorna och lyxa till det på helgerna. Det här paketet med Vårkyssar köpte jag i Finland vid påsk, och nu blev det provsmakning! Gott!
 
Hade tänkt åka och besöka lakritsfestivalen vid Globen denna helg, men det fick bli egen festival hemma istället. Hade rätt mycket efter Finlandsbesöket, the land of Laku!
 
Min nya kompis som inte gjorde mig besviken. Det blev ett pass både i går och i dag, Gissar att träningsvärken kommer i morgon efter allt bärande...
 
Eldar samtidigt som snön faller....
 
Riktigt aprilväder!
 
Kom hem till ett hav av fluff! Undra vem som är den skyldiga....
 
Kan vara den här.... 
 
/Cissi 

Oförberedd

Det blir tidig sänggång för imorgon lördag är det tävling! Denna gång är det agility i Nacka som vi ska roa oss med. Jag känner mig inte alls särskilt förberedd och vi har inte tränat tillräckligt med just agility på sistone för att vara säkra och samspelta, så det här blir verkligen bara en träningstävling för oss. Hoppas att det inte ösregnar. 
 
Hade tänkt köra lite med hojen i helgen men den står tyvärr på verkstan för lite omvårdnad då den gått dåligt på sistone. Jag får väl testa den nyinköpta motorsågen hemma istället! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klippte mig lite idag också!
 
 
 
/Cissi 

Regnig kväll

Regnet öser ner utanför. Det känns som rätt väder att avsluta en tung och sorglig dag på jobbet. Vi hade presskonferens imorse ang ansvarsfriheten för bl a vår ordförande, inför kongressen om en månad. Det är så oväntat och orättvist att hennes tid i Kommunal skulle sluta såhär för denna fantastiska kvinna, hon om någon har förändrat och förbättrat förbundet helt otroligt mycket. Det engagemang, den styrkan, det genuina intresset, den kämparglöd och den äkta värmen hon har visat såväl medlemmar som oss anställda är enormt. Hon är en förebild på så många sätt och har arbetat efter de förutsättningar hon fått. Hon har uträttat stordåd. Hon är en av de allra bästa. Utan tvekan.
 
Men det kommer liksom inte fram i media. Inte alls överhuvudtaget. Den vinkeln är inte intressant. Och det är så oerhört sorgligt att se hur en människa på så kort tid kan förminskas och att allt bra man har uträttat bara trycks bort. Så orättvist! Jag lider så med dig Annelie!
 
I kväll har vi varit på klubben och tränat lite agility med Jenny och Tage! Jag hade en liten plan för passet, men känner mig inte helt engagerad ändå. Tänker att jag ska få en liten boost att träna efter kommande tävling i helgen. Och sedan när det närmar sig lite kurser i maj. Vi utvecklas inte alls tycker jag, men å andra sidan har jag inte lagt ner jättemycket energi på det heller....
 
Vi fick en nära vildsvinsupplevelse också, som en liten bonus. Alltid lite obehagligt. 
 
 
/Cissi 

Planering pågår

Efter helgens tävling är det en del som snurrar i skallen. Ska jag fortsätta ett tag till i klass 1 och jaga Diplom (=3 uppflyttningsresultat) eller kliva upp i klass 2 på en gång? Det finns för- och nackdelar med båda varianter, men den största nackdelen är att det finns så himla få tävlingar! Så det skulle ta lååång tid att få ihop resultaten. :(
 
Har nu bestämt mig för att sikta på klass 2 och alltså förlänga och utveckla programmen något. Vi ska också bli säkrare och lära in några nya tricks, roooligt!
 
 
 
I går blev det lite agilityträning tillsammans med Jenny och Tage. Härligt att träna ute på gräs igen!!! Jag var lite ostrukturerad, trött av allergimedicinen och utan plan, men vi fick till någon slags bana ändå. Dock funkade inte slalomet alls, åt ena hållet!! Nu blir det två korta pass per dag fram till lördagens tävling!
 
 
/Cissi 

Vilken debut!

Så. Nu är det gjort. I dag har vi då alltså debuterat i inte bara en ny gren, utan två!! När jag började fundera på att försöka få ihop ett program till mig och Lyra fick jag rådet att satsa på antingen Freestyle ELLER Heelwork to Music, och att koncentrera mig på en av dem. Det skulle vara svårt att börja med båda grenarna samtidigt fick jag veta. Men jag tänkte istället såhär, att om jag påbörjar ett program av varje sort så kan jag ju strax innan tävlingen välja vilken av dem som går bäst och starta i den.
 
Det var dock mycket svårare att sätta ihop ett (eller tja, TVÅ) program på ca 1,5 minut var, än vad jag trodde! Det kändes så himla trist med en massa transporter i programmen, jag ville att det skulle hända mycket och vara energirikt, men Lyra kunde ju inte så många tricks... Tack och lov för Youtube med massor av bra filmer där folk förklarar hur man lär ut specifika tricks steg för steg väldigt pedagogiskt. Så efter en hel del surfande och ganska mycket tränande hemma i vardagsrummet hade vi lyckats få ihop en hel hög med roliga tricks och även några nya HTM-positioner. Sedan blev det många timmars inspirationstittande på Youtube för att börja sätta ihop allt till kedjor och till slut program. Jag har bollat idéer och frågor med mina vänner inom freestylevärlden och jag har haft en hel del ångest och panik över att inte få till det rätt. Känslan har saknats. Det har varit luckor i programmen utan innehåll. Timingen har blivit fel.
 
Men så, helt plötsligt, så började allt falla på plats. Helt plötsligt efter en himlans massa tränande så hade jag ju faktiskt TVÅ hela program som var tävlingsbara!!! Jag vet inte riktigt hur det gick till och jag visste ju inte om de skulle hålla i en tävlingssituation men lika bra att testa.
 
Så det gjorde vi i dag. Först ut var freestylen och i dag satt känslan och det mesta i hela programmet, vi hade riktigt skoj där inne på planen!!! Och fick bra betalt, väldigt bra! Domarnas kommentarer på protokollen löd: "Sjukt snyggt! Fin följsamhet, bra koncentration, bra tajming!" och "Mycket bra start. Några missar i mitten. Mycket bra jobbat!!". Vi landade på galet höga 27,75 poäng vilket ledde till uppflyttning till klass 2 men även VINST i hela klassen!!! Alltså vi var tydligen bäst av 33 ekipage!!!! Helt sjukt ju! Men fantastiskt kul och peppande! Och jag tycket att jag såg så många fina program efter mig. Ja jag förstår inte allt i bedömningen men fick väldigt högt på bedömningsdelarna "Tolkning till musik" och "Precision och samarbete". SKOJ!!!!
 
Här är vårt freestyleprogram: https://youtu.be/R-DabTXjJBM
 
Efter detta var det inte lång tid innan vi skulle in igen, nu med andra kläder och annan musik, för det var dags för HTM. Det programmet har oftast varit mer stabilt än freestylen så jag var inte alls lika nervös. Programmet gick helt okej men vi hade fler missar här och den rätta känslan fanns inte riktigt, kanske var Lyra lite trött för hon slarvade i en del positioner och gjorde missar som hon inte gör på träning. Jaja, jag är nöjd såklart ändå och fick dessa fina domarkommentarer: "Vacker helhet med fint samarbete där ni behåller precisionen och använder musiken utmärkt. Jättefint!" och "Härlig attityd hos både förare & hund. Avancerat program för klassen med många positioner och riktningar. Snygga skiften! Ngt osäker i position 10 och emellanåt i ny position blir då lite hackigt". Detta räckte faktiskt till uppflytt till klass 2 OCH till VINST även i denna klass!!! Ehhh...dra mig baklänges liksom!!! Ganska galet!!!!!
 
Här är vårt HTM-program: https://youtu.be/clGBcBbWo5I
 
Det blev en lång dag i hundhallen från 07 på morgonen och nästan 12 timmar framåt. Och man blir rätt trött av att både tävla två gånger och sedan vara funktionär på alla möjliga platser. Men väldigt kul är det, och så otroligt inspirerande att titta på alla andra duktiga ekipage i alla klasser! Jag är såå glad att jag till slut vågade mig på detta, långt bortom min bekvämlighetszon.
 
Tack till alla fina träningskompisar som inspirerat, stöttat och peppat! Tack till Kerstin för att du är en så bra mentor, tack Karin för bra träningstid och filmningen, och tack Jenny för att du kom och hejade och fotade oss!!!
 
Några bilder från dagen:  
 
 
Haningehallen är verkligen bra att tävla i!
 
Fina och nya uppflyttningsrosetter att sukta efter...
 
Fina priser att vinna...
 
Korgarna var fulla som man fick välja från när man fick uppflyttningspoäng!
 
Öronlösa kelpien.
 
Prispallen för HTM!
 
Fin rosett till fin hund.
 
Prispall Freestyle!
 
Se där, två rosetter på två starter!
 
Obligatorisk vinnarbild! Många fina priser var det!
 
Bästa brunmyran!
 
Stående.
 
Och så en sista...
 
Snygga va! Två pallplaceringar och två uppflytt.
 
Kerstin och Miles i sitt freestyleprogram! Mina idoler!
 
/Cissi 

Benvärmare på!

Den här veckan verkar pollenallergin slagit till på allvar. Förutom alla vanliga allergisymptom är jag bara så sjukt trött och har huvudvärk hela tiden. Om det är pga allergin eller biverkningar av allergimedicinen vet jag inte dock....same same typ.
 
 
 
 
Har varit en intressant jobbvecka med bl a ett första utbildningstillfälle igår till att bli en processcoach, för att senare då kunna coacha min enhet i olika processer (främst administrativa sådana, med målet att bli mer effektiv). Fick sedan frågan om kanske jag ville bli huvudansvarig på hela förbundskontoret över alla enheters processer och vara ett stöd åt coacherna, alltså någon slags övercoach. Hilfe! Läskigt! Men säkert enormt utvecklande och spännande. 
 
I dag hade vi avtalsdelegationen för vårt största avtal. Vi närmar oss sakta sista april då avtalet ska vara klart...
 
 
 
 
Blev ett träningspass både igår och nu på ikvällen med mestadels freestyle, och idag satte vi hela programmet prickfritt!! Ja alltså jag önskar lite mer känsla och poppighet från min sida men det får komma sen... Nu är det vara att hoppas på att Lyra inte blir alltför berörd av allt folk och tävlingssituationen på lördag så att det skiter sig pga det....
 
Är iallafall klar med kläderna till ena programmet. Jag har gått från att ha tänkt att inte vilja vara overdressed om det går åt skogen, till att tänka "om det går åt skogen hade vi iaf snygg outfit!" 😀
 
 
 
 
/Cissi 

Träning en måndag

I kväll har vi tränat lydnad igen, det börjar visst bli en vana det här! :) Denna gång blev det en träningsdejt med Emmelie och Daniella, för första gången. Duktiga förare med fina hundar på väg uppåt, roligt att se och kul att kunna hjälpa med lite idéer.
 
För vår del blev det ett ganska kort pass med mål att få till ett fint fritt följ med störning och att Lyra skulle ha bättre stadga i rutan än igår. Och fjärrdirigeringar med kluriga störningar som hon bara tycker är sååå svårt! Jag är mycket nöjd med hur hon klarade det, och på en plats som vi inte varit på länge på heller.
 
Skulle avsluta kvällen med en promenad på golfbanan, men nähä, det var ju såklart några envisa golfare där trots att det började skymma!! :( Det får bli en tidig morgonpromis där imorgon istället.
 
 
Lite platsliggning...
 
 
/Cissi 

Nästan SM....

Närmare än såhär kommer vi nog aldrig en start på lydnads-SM... Vi har i dag agerat provekipage inför planeringen av SM-upplägget! Det är mycket som ska klaffa när det gäller upplägget och tider, så det krävs ju en del planering och även då med riktiga ekipage för att se hur lång tid allt verkligen tar. Så vi var fyra st som fick låtsas vara SM-deltagare i de två ringar man byggt upp på Häverö brukshundklubb ovanför Norrtälje.
 
Vi har ju knappt tränat någon lydnad sedan i höstas, men körde två pass denna vecka där Lyra visade att hon inte alls glömt. Det behövs dock en del finslipning i stadgan och uppeppning i fria följet...
 
Så dagens övning var ju verkligen en bra träning för att se hur vi låg till tävlingsmässigt, och ha lite skoj!! Första rundan (kval-rundan) var hon näst intill okontaktbar. Hon gjorde ungefär det hon skulle men jag hade liksom noll kontakt, hon vägrade titta på mig utan skulle ha koll utåt.... Insåg för sent att jag kunde ju haft med mig godis in på plan och belönat upp ngt (för detta var ju ändå på låtsas), men det gjorde jag till nästa varv då vi körde finalupplägget! Hon var verkligen inte brydd över att behöva gå två elitprogram så tätt inpå varandra, och det är ju alltid skönt att veta. Finalrundan gick hon mycket bättre och vi hade en bättre teamkänsla. 
 
Det var en kul dag med gassande solsken och finfin träning! Och väldigt lydnadssugen blev man på köpet!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Premiäråk!

Helgen började igår efter jobbet med en power walk/löparrunda med hundarna, den första där Lyra fick ha sin dragsele på och midjebälte på mig. Hon förstår inte riktigt att hon ska dra, men det gick bättre hela tiden. Och mitt knä klarade hela rundan utan att protestera....
 
 
 
 
 
 
Rissies tassar verkade ok och hon var jättepigg! Kanske gör medicinen skillnad ändå?
 
Gick på en inventeringsrunda på tomten. Så härligt med allt som växer nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dag var det dags för mc-debuten för mig, dags att börja lära mig mästra det där vrålåket! :) Vi åkte iväg så att jag fick träna i Jordbro industriområde där det finns långa och lugna raksträckor. Lätt var det inte, men efter lite träning, en nedläggning av hojen och typ 30 motorstopp lyckades jag köra sakta framåt utan att ha fötterna i backen! Det var klurigt att släppa upp kopplingen med ena handen samtidigt som jag skulle släppa upp bromsen med andra handen OCH samtidigt gasa lite lagom med den! Utan att råka ge för mycket gas och tappa kontrollen. Puh. Men det gick till slut, Micke är en bra lärare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter hojkörningen tog vi en långpromenad och sedan tog jag hundarna till Haningehallen för en timmes freestyle- och agilityträning!! Fick hjälp av Karin att sköta musiken för att få det lite tävlingslikt, bra träning!! Men Lyra var nog lite trött, eller så berodde det på min obefintliga uppvärmning, för hon gjorde en hel del knasigheter i programmet...! Jaja det är ju en hel vecka kvar till tävlingen, så det hinner vi nog fixa till! 
 
 
 
 
/Cissi 
 

Fin kväll

Uppvaktat en väldigt speciell och fin person ikväll, tillsammans med ett stort gäng av mina grymt bra arbetskamrater/kollegor/chefer. Många skratt, god mat och vin. En härlig kväll!!!! <3
 
 
 
 
/Cissi 

Mer lydnad!

Efter en heldag på konferens var det skönt att komma ut och träna lite på kvällen! Denna gång blev det lydnadsträning tillsammans med Jenny. Väldigt taggade och duktiga hundar, och massor av störning i form av springande/cyklande/pratande/klappande/frågande barn inne på planen och en himla massa hundar ute på promenad hela tiden strax bredvid oss.... 
 
Micke var föresten och besiktigade min hoj idag och den gick glädjande nog igenom utan anmärkning!! Så nu ska vi bara lyckas hitta gemensam ledig tid så att jag kan börja övningsköra....
 
 
Dagens konferenslokal i Ingenjörshuset var riktigt bra för vår avtalsdelegation som jag hängde med.
 
Under kvällens träning fick vi som vanligt lite publik, en del stannar och tittar när de ändå är ute och går. Riktigt bra träning för oss att träna inför andra!
 
"Det var nog den lydigaste hunden jag har sett i hela mitt liv!!" var det en kvinna som kom fram och sa till oss idag och var djupt imponerad! :) 
 
 
 
 
/Cissi 

Glad träning

I dag har vi tränat lydnad, det var visst länge sedan sist!!!! Gjorde en liten check på hur momenten såg ut, främst de som behövs ha kommendering eftersom jag hade sällsis av Jenny. Och det såg faktiskt inte helt tokigt ut. Härlig fart och attityd på lilla brunmyran hela passet igenom! Inte i närheten av att vara osäker på sträckorna mot mig i apporteringarna, som vi hade stora problem med en lång tid förra året. Och lugna fina gruppmoment med störning av en liten fotbollsdribblande kille runt omkring fick vi till. Trevligt!
 
Tränade ett freestyle- & htm-pass i Haningehallen igår, börjar bli lite lätt nervös för att vi inte ska hinna få programmen stabila till debut-tävlingen om två veckor...ångest deluxe! Har liksom inte riktigt den rätta känslan ännu. Men börjar iallafall få koreografin att funka, så massor av rolig och busig träning nu hoppas jag gör susen. Jag hann även köra ett snabbt agilitypass de sista 10 minutrarna i hallen med ett hinder och slalom. Tror att det finns hopp, hon satte ju slalomet varje gång, hurra!!!
 
Förut hundträning har helgen bestått av middag med tjejgänget, fortsatt lövkrattande på tomten och innerväggsbyggande i garaget (för Micke), och lite eldande. En av grannarna ska sälja sitt lilla fina hus och vi roade oss med att sitta på altanen och räkna bilar som körde förbi oss när det var visning i dag... Över 30 st redan innan visningstiden började!! Hoppas att de budar upp det högt, bra för oss och värdet på vårt hus ju! :)
 
 
Skönt väder på fredagseftermiddagen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Lördagsträning på morgonkvisten.
 
 
Långtungan.
 
 
En stor del av syrénhäcken klipptes ner och fick gå i brasan. Hoppas på att den växer upp lite finare och tätare nu.. 
 
 
/Cissi 
RSS 2.0