Helg!!

Halvdag på jobbet idag. Hann äta en god lunch med arbetskamrater och sedan hem och gå en sväng med hundarna och rensa hängrännorna på huset innan det blev mörkt!
 
Inga stora planer för helgen, lite hundträning, bio, tända ljus och höstgöra på tomten blir det väl. 
 
Tummen känns för övrigt bättre idag, har inte behövt en enda värktablett, yeay!
 
 
 
 
/Cissi 

Gulligt

Åh vilka fina arbetskamrater jag har! I morse möttes jag av detta på mitt bord.
 
 
 
 
Sen fick jag denna.
 
 
 
 
På eftermiddagen hjälpte en kollega  (och fd undersköterska i vården) att lägga nytt bandage...
 
 
Det blev rött för att matcha mina naglar! :)
 
Gulligt va!
 
Jag har för övrigt anmält Lyra & mig till vår första rallylydnadstävling. Tänkte att det kan vara en kul grej att testa såhär under vintertiden när det inte är så mycket andra tävlingar. Och så vill jag gärna testa att tävla något annat än lydnad i Kungsörhallen då Lyra verkar tycka att det är väldigt jobbigt just där. Det ska bli spännande att se hur hon reagerar! 
 
Så nu får jag väl sätta igång och träna inför detta. Har ju dock flera veckor på mig! :)
 
 
 
 
/Cissi 

Nu vänder det?

Tänk vad en liten tumme kan ställa till det. Blev knappt någon sömn i natt heller, kändes som att hela handen befann sig i en brinnande eld och domnade dessutom bort till och från, läskigt. 
 
Praktiskt nog hade jag ett morgonmöte inbokat hos Pappers, som  sitter i samma hus som Cityakuten. Så det var bara att kliva över dit efteråt...
 
Fick träffa en läkare väldigt snabbt, och han konstaterade att antibiotikan jag fått var rätt sorts,  men att den inte lyckats nå fram till infektionen ändå. No shit, min stackars tumme såg ut att spricka när som helst. 
 
Jag rekommenderar verkligen inte att få två bedövningssprutor inkörda på tummens ovansida, ont och obehagligt!! Men de behövdes, för sedan skars en tredjedel av nageln bort och de grävdes runt en del där under och fingret tömdes på lite av varje, gissningsvis hade det gjort sjukt ont utan bedövning...
 
Var nära svimning rätt många gånger, jag är verkligen superblödig när det gäller nålar, blod, hud och sår, på mig själv iallafall. Har lyckats ragga upp en arbetskamrat (som är f d undersköterska) som ska få byta mitt bandage ett tag framöver. Så opraktisk om jag skulle svimma mitt i allt. 
 
Innan blodbadet.
 
 
Efteråt. Belöning till mig! Och en del nödvändigheter.
 
 
 
Godnatt! 
 
 
/Cissi