Jaså, hade jag en muskel där?

Ligger på soffan och är halvt ledbruten. Har träningsvärk i hela kroppen, i både kända och bortglömda muskler...ridmusklerna! 
 
Har haft två riktigt kul dagar på Berga Naturbruksgymnasium på ridläger med bästa tjejgänget!! Och att få rida för Jessica gör det liksom ännu bättre! Vi hade ett mixläger med både dressyr, markarbete och hoppning. Jag blev tilldelad gulliga Pirat, en pigg 21 (!!) åring som krävde en hel del ridning (där insåg jag att vissa muskler hos mig varit i vila lite för länge...). Utmanande och jobbigt, men skitkul!!!
 
Åhh det är så KUL att få rida lite då och då, och att få göra det på de välridna fina Berga-hästarna! Och att kombinera det med att ha ett helt gäng vänner över på middag och övernattning gör det till en perfekt helg!
 
Nu återstår att se om jag kommer upp från sängen imorgon bitti... 
 
 
Stort fint ridhus och 4 ekipage i varje grupp, lyxigt! 
 
 
Fina Pirat var min kompis i helgen!
 
 
Glad!
 
 
 
 
Hela vårt gäng! Två saknades dock på lägret.
 
 
Lördagens middag blev lite dramatisk ett tag när toan gick i baklås av sig själv (och ingen var där inne!)...
 
 
Snyggt. Funktionellt. Modernt?
 
 
Lappat och lagat! :) Tillfälligt iaf.
 
 
Mysigt med frukost ihop!
 
 
/Cissi 

Minusgrader

Nu har det varit minusgrader i flera dagar...undra när snön kommer? Inte mig emot. Jag tycker om när det blir vitt, rent och tyst. Älskar vinterjackan och att dra ner mössan ordentligt. Gillar rena hundtassar och den extra motion som hundarna får av att pulsa i snön. 
 
Gillar dock inte att ständigt frysa om fingrarna och att behöva ha ungefär hundra lager kläder på sig. Och att skrapa rutorna på bilen. Och att det blir svårare att träna hundarna, svårare att hitta platser och att gå fritt följ i djupsnön...
 
Men vintern innebär också Stockholm Hundmässa, en av årets härligaste helger!! I kväll har vi sista mötet på kennelklubbens kansli med finalgänget, så nu närmar det sig.... Förutom finaljobbet båda dagarna har jag även  fått äran att vara DJ (=sköta musiken) på årets SM i freestyle och heelwork to music! Så nu gäller det att inte göra bort sig på årets största tävling för dessa duktiga ekipage...
 
 
Från gårdagens lunchpromenad :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan blev det nagelfix hos Kristina :
 
 
 
I morse började arbetsdagen på Handels, med fin utsikt...
 
 
 
 
 
/Cissi 

Ljusare tider

I morse lyckades jag klämma in ett pass på gymmet, det var visst ett tag sedan sist... Men det kändes riktigt bra, förutom att tiden på löpbandet endast blev 19 minuter innan det började kännas i knät. Trist. Men bättre än inget, fick ändå ihop 4 km. Körde ett hårt benpass efter det, kom på att det visst ska skidas om en månad, så nu får det bli fokus på de musklerna. Ridningen nästa helg är nog dock lite sent att börja träna inför....hmm.
 
Efter en dag med möten och massa kreativitet var hjärnan helt slut. Då var det skönt att åka till brukshundklubben för ett rätt så oplanerat pass med Jenny. Vi har fått ny belysning på planerna och jäklars vilket ljus då!!!!! Grymt! Jämnt och starkt, och inga skuggor och mörka partier. Kul att det blev så bra! Att det ösregnade en del och kläderna blev leriga gjorde inte så mycket, hundarna var glada och det var som vanligt trevlig stämning!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Cissi