Var är sommarvärmen?

Nämen nu är det ju söndag kväll igen, vill ha mer helg!! Trots att sommarvärmen fortfarande lyser med sin frånvaro har det varit jättefina dagar. Njuter så mycket av att se allt växa ute just nu, både växter och djur! I fredags hade vi närkontakt med en årsgammal älg, i lördags tittade vi på de ulliga gräsandsungarna som bor i en pöl på golfbanan, och utanför badrumsfönstret ligger en björktrast och ruvar i sitt bo som hon byggt i hängrännan...
 
Var iväg och red ut på Curre i lördags morse, verkligen mysigt!! Det är något väldigt speciellt med doften av häst, läder och gräs...det är sommar det!!
 
I dag har vi varit och morsdagsfikat hos mamma & pappa, tillsammans med Andrea & Patrik, och alla fyra ungar. Efter det skulle Micke jobba så jag passade på att åka till Fornuddsparken och träna lite lydnad och gå en promenad, med bad!! Tyvärr var det några ungar i 10-årsåldern som helt plötsligt smällde av några riktigt stora smällare, så där tog den trevliga stunden vid vattnet slut för Lyra. :( Jag gick och sa till dem och visade upp min lilla darrande hund för dem... Hoppas att de fick sig en tankeställare. Så trist. 
 
 
Fredagspromenad på kvällen, härligt!
 
 
Lördag morgon i hästlandet.
 
 
Fick några kg hjärta & lever av en granne, blev bra hundsnask som även räckte till närmsta grannens fyrbenta, smask!
 
 
Micke har varit duktig och satt upp en hylla och stång i källaren, äntligen kanske det blir lite ordning!
 
 
Själv har jag lagat och fräschat upp ett planteringsbord och planterat lite....
 
 
Livsnjutaren Rissie. 
 
Till och med jag blev uppvaktad i dag, av Estrid! <3
 
 
/Cissi