Äntligen!

Nu så är det äntligen färdigt med allt ytskikt, sista kakelbiten är på plats!! Många kapningar blev det och Micke har varit jätteduktig med att mäta, kapa och sätta upp alla plattor. Jag satte upp några också, men var inte riktigt lika snabb... I morgon blir det fogning!
 
 
 
 
 
 
 
Fin kvällspromenad i både regn och sol.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Slottsnära träning

I dag tog jag & hundarna en tur till Mariefred för lite träning med ett gäng vänner. Vi höll till i en välklippt fin park nära slottet, med lagom mycket störningar i form av fikande sällskap, hundar som sprang efter bollar och ett turisttåg som tuffade förbi.
 
Lyra kändes inte helt taggad, vet inte om hon blev osäker pga störningen eller om hon bara har tränat för lite på sistone. En sak jag funderar på är om hon inte har blivit lite för seriös och för fokuserad/tänkande i träningen, hon har liksom tappat lite gnista och jäklar anamma. Hon har slutat tramsa och göra knasigheter, men jag vill ha tillbaka det!! Får försöka fundera ut hur jag kan få tillbaka min speedy gonzales.... Var ute och cyklade en sväng nu på kvällen och körde sedan ett pass med massa kamp hemma, då var hon på g!
 
På badrumsfronten har det varit lite stiltje i dag, då Micke fyller år och det har blivit en del födelsedagsfikor. Men en del kapning har det blivit, så i morgon ska det kaklas helt klart!
 
 
 
 
Fin plats att träna på i dag! Men vädret var lite skiftande...
 
 
Flydde in i bilen en stund när det vräkte ner...
 
 
Kvällsnöje!
 
 
Projekt ommålning av sekretär är klart!
 
 
/Cissi 

Snart så!

Nu är det inte mycket kvar, bara en del kapningar.... Micke har gjort det såå fint!
 
 
 
 
En riktig lampa har vi skaffat också, äntligen kanske man kan se ordentligt där inne!!
 
 
 
Jag har mina egna måleriprojekt när det ändå inte går att trängas i badrummet....
 
 
 
 
 
 
/Cissi