Friskare hund!

I går var det dags för det fjärde veterinäbesöket för Rissie med de där dumma infekterade läpparna. Det visade ju sig efter förra besöket och bakterieodling nr två att bakterierna var resistenta även mot Baytril. Så det var bara att avbryta antibiotikan (efter ca 30 dgr) och vi fick istället utskriver öronpreparatet Surolan med kortison. Har nu kladdat det på läpparna i 13 dgr och det har blivit bättre, tjoho!
 
Var alltså på återbesök igår och fick ingen ny tid, så det var ju bra. Ska nu försöka hålla det i schack genom att ha området nerrakat och torrt, och torka med t ex Atamonlösning. Fick utskrivet Betnovat och Malaseb för det var lite svampigt i öron och tassar, så nu behandlar jag dem i tre veckor istället...alltid är det något. Men väldigt skönt att infektionen verkar ha gett med sig!!
 
Passade på att gå på långpromenad med Nettan medan jag ändå var iväg, lyxigt att gå i belyst område!
 
Efter en väldigt innehållsrik, aningen frustrerad och mycket mötesspäckad vecka ser jag fram emot en intressant helg....i morgon blir det träff med Spetsgruppen för mental träning!!
 
 
 Van veterinärbesökare....
 
 
Trevlig läsning i brevlådan i dag....
 
 
...min artikel om höstens landslagsläger! Jag hade ju skrivit sååå mkt mer och tyvärr blev den kraftigt nerklippt. Men kul ändå att få in något.
 
 
/Cissi