Mot Öst!

Nu drar vi mot några spännande dagar i Finland! Ska bli både kul och spännande! Lite annorlunda att resa ensam, men de fyrbenta är ju med iaf.
 
 
 
 

Tisdag

Jag blir SÅ uttråkad (och slapp) av att inte kunna träna hundarna ordentligt i detta väder, segt!! Nu i kväll tog jag mig iallafall ner till ridhuset och lyckades avverka nästan en timme med två taggade hundar! Förutom lydnad Och freestyle så drog jag fram några små hinder och tränade agilitystarter med Lyra. Hon har vid de senaste träningspassen insett att man ju faktiskt kan springa UNDER hindrena istället för att hoppa ÖVER. Det kom väl av att jag höjde så mycket att det började bli lite jobbigt, och så kanske hon tycker att det ju faktiskt går snabbare att springa under än att hoppa! Vet inte riktigt hur jag ska lösa det, men belönar upp starterna massor nu. Ska ju liksom tävla på lördag...!!!
 
Fick i dag två mejl på finska inför tävlingen, kände magontet komma direkt, hu så nervöst!! Även fast jag vet att vi inte är tillräckligt tränade för att starta egentligen så vi har ju ändå ingen chans. Vi kommer att diska oss i båda loppen kan jag nog garantera, frågan är vara var. Skulle ju vara kul om JAG som förare kunde sköta mig bara, vara tydlig med vägen och inte tappa bort oss. Klarar jag det, så är jag nöjd!! Om Lyra sedan springer under något hinder, missar någon pinne i slalomet, eller slarvar på ett balanshinder så ok, vi har inte tränat tillräckligt på det. Det här är bara en kul grej, för att få umgås med vänner och göra något annat.
 
I morgon blir det avmaskning av båda hundarna hemma hos veterinär-Maria, och sedan drar jag och de fyrbenta österut på torsdag för några spännande och hundiga dagar, tjoho!! 
 
 
Kvällsträning i ridhuset, mypys!
 
 
När jag inte kan träna hund blir det mycket målning... Insåg att sängbordet i ekfaner inte passade in i vårt nyfixade sovrum, så den fick sig en makeover med hjälp av färgrester och spillbitar från tapeten. Blev ju lite roligare!
 
 
Njuter av fina blommor jag fick i helgen på årsmötet!
 
 
Efter en riktigt intensiv arbetsdag med många möten och en del stress stod denna vackra skapelse på mitt rum vid 16-tiden, helt underbart gott!!!!
 
 
/Cissi

Från gräs till snö

Agilityträning och middag med Micke hos grannarna i går, långpromenad med Fia & labradorerna och årsmöte med goldenklubben i dag. Och så lite målning på det, som vanligt. Skön helg!
 
 
I går var gräsmattan grön, i dag var snön tillbaka. Härligt tyckte Rissie!
 
 
Det är ändå vår i luften!
 
 
Målning av badrumsdörr och sängbord....
 
 
Årsmöte med wrapsemla, jo man tackar! Hade äran att sitta ordförande, alltid trevligt att träffa en massa goldenvänner!
 
 
Smaskens!
 
 
Kvällsmys....
 
 
/Cissi