Slutet är nära

Årets sista dagar har tillbringats med agilityträning och sköna promenader. I går fick vi höra lite fyrverkerier på håll, inte kul tyckte Lyra som flydde ner i källaren hemma. Annars har det varit rätt lugnt med sånt de här dagarna. Jag funderar alltid på vad det är för människor som håller på och skickar upp raketer mitt på dagen eller flera dagar innan nyår!? Jäkla idioter. Hoppas verkligen att det i framtiden blir förbjudet. 
 
Nu är det dags att fira av 2015 och in det nya året med goda vänner på landet!
 
 
Lyra blev trött i kroppen av en väldigt massa slalom. Riktigt kul träning med Karin och Pia i tisdags!
 
 
Ny dag och ny träning. Tillsammans med Jenny, Kerstin och Anja testade vi hundhallen i Älta i onsdags, kul!
 
 
Rädd Lyra i källaren. :(
 
 
Dags för nyårsfest, det är roligare!!!
 
 
Glitterstassen på, gott nytt år!
 
 
/Cissi 

Ledighet

Sköna lata lediga dagar. I går var vi på bio och såg En man som heter Ove. Rätt bra film tycker jag, men lite sorgligare än jag trodde. Sedan blev det inte mycket mer vettigt gjort den dagen, skönt!
 
I dag blev det lydnadsträning med Jenny och Kerstin. Lyra höll ihop bra och fick lite utmaningar för knoppen när hon fick träna på att springa och runda ett föremål utan att ta apportbockarna som låg på vägen ut...klurigt, men inte omöjligt! Därefter har även denna dag varit lugn. Soffan, filmer, bokläsning, varm glögg och tända ljus...skönt! Och så har jag, som jag gör rätt ofta, sträckkollat på diverse agilityfilmer på Youtube...Det är verkligen såå inspirerande! 
 
Har kört två korta slalompass i dag, hoppas på att fixa till det där slarvet i ingångarna som gör att Lyra hoppar över första porten... så nu blir det en kampanj på just ingångar, hoppas verkligen att jag hittar nyckeln till hennes låsning! 
 
I morgon och på tisdag blir det lite jobb, men sedan tar jag några dagars ledighet igen...
 
 
 
 
 
 
/Cissi 

Fjälljul

Juldagen och vi är hemma igen från vår korta fjällsemester i fina Lofsdalen. Den blev lite kortare än vad vi tänkt, då blåst och plusgrader gjorde att snön förvandlades till is eller barmark inatt...så skidbackarna var idag i stort sett oåkbara (typ tre backar och 2 liftar var öppna). Och en storm var i antågande. Lika bra att packa ihop och dra hem. Vi hade såklart hoppats på mycket mer snö så att vi hade kunnat skida mer och även ta en skotertur upp på fjället som vi brukar, men i år blev det inte så. 
 
Men, trots att det blev lite för kort tid och snöfattigt så var det ändå skönt att komma iväg. Vi hann med att åka slalom i solsken, ta en öl på restaurangen, låta hundarna njuta av nysnö (första morgonen), vila och slappa, lösa korsord, äta julmat, spela spel och umgås med världens bästa syster Andrea och sambo Patrik! Och det är ju faktiskt inte helt fel. 
 
Ja det blev en lite annorlunda jul detta år. Inte hemma och inte med mina föräldrar som vi brukar. Lite trist att bryta traditioner, men ibland blir det så... Viktigast var ändå att få vara med mina bästa, Micke & hundarna, och syster. 
 
Nu ska jag fortsätta att njuta av lite ledighet, har en hel del skoj inplanerat....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Morgonen bjöd på ett grönt fjäll...
 
 
Hejdå Lofsdalen! Nästa gång vill vi ha mer snö!
 
 
/Cissi