Roadtrip och hummer

Sista dagen på Langkawi för denna omgång. Eftersom det vart mycket strandpromenixande i går så bestämde vi att ta bilen och kolla av de outforskade delarna av ön denna sista dag. Hittade fantastiska stränder och vackra vyer. Apor, hundar och kor som strövar runt fritt är en vanlig syn längs vägarna, men de verkar vana vid trafiken och håller sig vid sidan. 
 
Kollade in en helt nyöppnad fin golfbana, ett vattenfall och badade såklart lite i havet längs med vägen. Vi kom hem till hotellet lagom till eftermiddagen då vi trodde att bilen skulle återlämnas, men kom sedan på att vi visst räknat fel och hade hyrt den ett dygn för mycket....! Suck.
 
Så efter lite bad och häng vid poolen tog vi en biltur igen när mörkret lagt sig. Det ledde till en riktig lyxmiddag inne i Cenang, helt oplanerat, med fantastiskt goda jääättestora räkor, grillad hummer, friterad softshellkrabba och någon liten kötträtt (så Micke fick sitt....). Dyrt. Gott. Proppmätt.
 
På vägen tillbaka stannade vi vid en night market med massa spännande mat och grejer, hade jag inte varit så mätt så hade jag gärna smakat på en del av allt det goda, typiskt!
 
Nu har vi packat alla ryggsäckar igen och imorgon bitti drar vi till hamnen där en färja ska ta oss vidare till den thailändska ön Koh Lipe, en tur som tar 1,5 h. Få se om de har något internet där eller inte....
 
 
Roadtrip på de vägar vi inte hade hunnit med. Vackra omgivningar och en del risfält.
 
Vi hittade denna drömstrand, Tanjung Rhu Beach, som även den var folktom, helt underbar!!
 
Man kan liksom inte bli mätt på vyerna och det varma vattnet!
 
Stannade även vid denna Black Sand Beach...kändes inte så badvänlig dock.
 
Durian Perangin Waterfall. Många trappsteg upp....
 
Fint ställe! 
 
Riktigt god mat som vi fick välja själv från akvariet. Hummer, jätteräkor, softshell-krabba....mmmm!
 
Kvällsmarknad på hemvägen. 
 
Mina klänningfynd hittills, billigt och fint!
 
Hejdå hotellet! Hejdå Langkawi. Det började lite av en besvikelse men både hotellet och ön har helt klart växt mycket under dessa dagar, kan varmt rekommendera!
 
 
/Cissi