Byxglädje!

Här är brallorna jag slog till och investerade i härom dagen. Det är INTE ofta jag hittar sådana här byxor som sitter bra, dvs är tillräckligt smala och långa, så det är en stor händelse för mig att jag hittat två par på en gång! Lika bra att köpa, även om de kostade en del. Men jag lägger gärna pengar på kvaliteten och tänk så många timmar jag använder hundträningskläder! 
 
 
 
Fjällräven Nikka Trousers. Supersköna, tunna och till och med lite för LÅNGA i benen, lycka!!!
 
 
Fjällräven Barents Pro. Lite tjockare, typ som Lundhagsbyxor, men sitter bättre på min kropp!
 
Ser så mycket fram emot att få använda dem i nästa vecka när vi har flera dagars inomhusträning inbokad!! Haha, tänk att något så banalt som byxor kan göra en SÅ glad! :)
 
Nu är det full fart mot en tredagars helg, det blir middag på stan och musikal med vänner, tävling med Lyra och sedan heldag inomhusträning. En kanonhelg med andra ord!!!
 
/Cissi
 
 

Kallt!

Ja det är ju inte särskilt skönt ute just nu, kallt och framför allt BLÅSIGT, brr!!!
 
Har tränat i kväll med Jenny med en väldigt taggad liten Lyra. Blir lätt lite för mycket energi i den där lilla bruna kelpiekroppen när det inte blir så bra promenader nu pga mörker, kyla och halka... Så det blev en hel del bra saker men också lite trams och okoncentration. 
 
Försökte verkligen få ut energi i går kväll när jag hade ett lek- och skojpass på kvällspromenaden i Västerhaninge, men energinivån har väl fyllts på igen....
 
Det ska bli väldigt spännande att se på söndagens tävling hur energin är då, har en uttröttande plan för det som sträcker sig över både lördag och söndag....
 

Gårdagens träningsplats, aningen isig på sina ställen, men gott om bra plats ändå.
 
 

Lyra tränar platsliggning ikväll, på en varm fäll och med täcke på! Kallt ju!

 

När det är kallt ute passar vi på att träna mer tricks inomhus, här är senaste övningen....
 
 

Rissie är ju expert på detta, så här har vi avancerat med en blomma också...
 
/Cissi
 
 

Tisdagar....

Tisdag är verkligen veckans tristaste dag. Inte för att den är så långt bort till helgen, utan det är bara en lätt obehaglig obeskrivlig känsla i min kropp denna dag i veckan. Nästan varje vecka. Skumt.

Årsmöte med fackklubben på jobbet. Diverse andra småmöten. Däremellan går i stort sett all arbetstid åt till att försöka återskapa försvunna dokument, fundera över vad som är borta, efterlysa och sortera filer. Allt pga den där jäkla branden hos vår it-leverantör Evry på nyårsdagen. Tänk, alla filer som skapats (och som inte är diarieförda) under 2013 är BORTA! Det är ganska mycket det... Så otroligt urbota trist. 

Hittade dock TVÅ superfina hundträningsbrallor på lunchen (vilket gjorde min dag, som jag har letat!!!), ska shoppa ett par imorrn, eller kanske slår till på båda!! 

Kvällsträning i kylan med Jenny på en fläckvis hal parkeringsplats, åå vad jag längtar till gräs och värme!! Lyra strulade en gång i vittringen men vägde upp det med råge med en fin inkallning med ett supersnyggt stopp! Fjärren tränar vi på hemma och det momentet sitter verkligen FAST, blir inte bättre hur jag än gör!! Så himla tråkigt, jag lyckas ju inte med att förklara för Lyra vad jag vill, blir sur på mig själv att jag misslyckats med detta moment med både Rissie och nu Lyra, GAAAH!!!! Hoppas att vi får några fantastiska tips på talanglägret, vet inte vad jag ska hitta på härnäst... :(

Nu är det dags att sova bort de sista timmarna av denna dag. I morgon är det onsdag, en mycket roligare dag!

/Cissi