Träning i gröngräset

Det är riktigt skönt att bara jobba fyra dagar per vecka! Har blivit många sådana veckor på sistone, och fler är på gång! Tur att man har många semesterdagar och en schysst arbetsgivare. 

I dag har fem från vår träningsgrupp varit i Alunda och tränat för Niina, som vi brukar göra några gånger per år. Lyxigt att träna inomhus och få lite nya tankar och idéer i träningen. 

När jag kom dit i morse hade jag knappt någon plan på vad jag ville göra på våra fyra träningspass under dagen. Inte för att vi inte har något att träna på, vi har ju massor!!! Men vi har så mycket projekt på gång just nu i flera moment som jag inte vill in och peta i. Mycket är från talanglägret och det har ju inte gått så många träningspass sedan dess, så jag vill hålla mig till dessa planer och inget är klart för utvärdering ännu. 

Nåväl, lite grejer fanns det såklart ändå att jobba med, främst sådant som strulat lite på de senaste tävlingarna. Onödigt plock i vittringen, bättre stå i Z, bollande av tankar kring belöningar mellan momenten och som alltid, Lyras oro i gruppmomenten. Och så passade jag på att få idéer om hur vi ska gå vidare i bruksmomenten Framförgående/framåtsändande samt Skall. Skönt ibland att göra annat än lydnad tycker jag!

Nu är vi lite trötta och laddar för morgondagens träning med Camilla & pumisarna!


Lyra fastnade visst inte på bild, men det gjorde Rissie, som fick träna lite under lunchpausen! Roligt tyckte hon!!


/Cissi