Små projekt är kul att ha...

Efter gårdagens agilitykurstillfälle bestämde jag mig. Jag SKA ha ett eget slalomhinder hemma!! Tyvärr är det rätt så dyrt och det enda billiga hindret finns hos Rusta, och de har sålt slut i HELA Sverige fick jag reda på av deras kundtjänst i dag!! :(

Så vad gör man, jo man bygger såklart ett eget hinder! Har ju redan byggt ett eget hopphinder, så hur svårt kan det vara? Micke var snäll och köpte det jag ville ha, några vp-rör och clips. Silvertejp, spik och montageband hade vi redan hemma.

Vi lyxade till det med tapas-middag inne på Söder och sen var det hem för lite pyssel. Fick hjälp att göra hälften av pinnarna och sen var det bara att smacka upp på gräsmattan och testa, riktigt nöjd!!! Jag ska komplettera med s k bågar sedan, som ska göra det lättare att träna in slalomet. Det ska verkligen bli kul och intressant att se hur lång tid det tar att lära in momentet!

Förutom detta så börjar jag även bli klar med murprojektet, i dag har jag skyfflat jord och fyllt på med lite jordförbättring.

I morgon är det lydnadsträning igen på klubben med Jenny, och på fredag blir det ett pass på Tyresö BK med Jenny och Fia! På lördag väntar goldenutställning hela dagen och på söndag ska jag och Lyra tävla! Härliga dagar framöver alltså!

 

Tillverkning av slalom! Eller små harpuner??

 

 

Sådärja! Ett perfekt slalom är på plats!

 

Jag tränar in det genom den s k allémetoden, så här ser det ut. Det krävs att man flyttar en del på pinnarna då och då.

 

Lyra trivs på klubbens agilityplan!

 

Muren! Innan och efter när jag byggt om den till två etage. Nu ska jag bara komma på vad som ska planteras där.... 

 

/Cissi

1 Kerstin:

skriven

Så himla kul att du kör agility, Cissi! Hoppas ni blir riktigt bitna, det verkar superkul! :-D

2 Cissi:

skriven

Ja det är verkligen jättekul! Men frågan är om jag har tid att hålla på även med det...

3 Kerstin:

skriven

Du brukar kunna trolla med tid! ;-)

Kommentera här: