Lyckad konferens!

Hemma igen efter tre dagar borta på konferens på Scandic Infra City med alla Kommunals ombudsmän och Regionala skyddsombud från hela landet, ca 220 pers totalt att hålla reda på. Det har varit riktigt bra dagar och det mesta ha gått enligt planerna, kul att vara den som har hand om allt praktiskt då! :) Är dock sjukt trött nu, vi jobbade fram till 20.30 i tisdags och i går var det lite party och såklart alldeles för lite sömn. Slutade vid lunch i dag men åkte då in till kontoret och gjorde några timmar där innan hemgång...gääsp.
 
Pallrade mig ändå iväg till brukshundklubben nu på kvällen för ett träningspass med Jenny. Hundarna hade ju så mycket energi efter att ha bott hos mamma & pappa några dagar och haft träningsvila, så de behövde verkligen aktivering!! 
 
Både Lyra och Rissie var glada och taggade, kul träning blev det!! Lite jobbigt att träna båda så tävlingsinriktat tycker jag, men Lyra ska tävla nu i helgen, och nästa helg är det Rissies tur, sedan är det Lyras helg igen...så jag måste hålla igång båda! Men fy vad KALLT det börjar bli, i dag var det långkalsonger och vantar, mössa hade inte varit helt fel heller!
 
Nu måste jag nog stupa i säng....
 
 
 
Engagerade konferensdeltagare!

 
 
Hotellet är härligt med sina gröna oaser och hööögt i tak!


/Cissi

Kommentera här: