Goldenutställning!

Vilken härlig lördag det har varit! Uppstigning strax efter 05 och på plats vid Farsta Gård vid klockan 07... Lyra fick stanna hemma, men Rissie fick såklart följa med. Det var ju dags för golden retrieverklubbens årliga septemberutställning!!

 

Har ju tidigare varit ansvarig för denna utställning, men sedan ett antal år tillbaka så är jag bara "vanlig funktionär" och hjälper till med lite av varje. I år hade jag och Yvonne hand om ringträningen som anordnas någon timme innan utställningen börjar, det är riktigt roligt att få hjälpa nybörjare att känna sig lite mer trygga i ringen! Hjälpte även till att döma "junior handling", vilket också alltid är skoj. Det blev mycket tid till mingel och snack med alla goldenvänner runt om ringen, och så fick jag äran att visa två fina tikar, en i veteranklass och en i bästa tikklass. Det blev en riktigt lyckad dag med fantastiskt väder och nöjda utställare, härligt!!

 

Kom hem vid 16-tiden och tillbringade sedan några timmar på tomten med lite jordskyffling på muren samt hundträning. Bland annat slalomträning med Lyra. Har börjat flytta pinnarna ganska mycket nu, från en rätt så bred allé till en smal gång...det funkar fortfarande!

 

Nu har jag skyfflat i mig pannkakor och skrivit in alla utställningsresultat på goldenklubbens hemsida och facebook-sida, tar några timmar att få med allt så fotona får jobbas med i morgon.

 

Men nu är det snart natti natti, i morgon är det samling kl 09 på Tyresö BK för tävling!!

 
Rissie välkomnar alla till dagens utställning! :)
 
Full fart på utställningen!
 
Många funktionärer (och Rissie) hjälps åt att fördela alla sponsorpriser till utställarna. Oj, vad många fina priser vi hade att dela ut!! 
 
Umbradesign var på plats och sålde otroligt fina goldenskyltar!
 
Supergod lunch förbereds till funktionärer och domaren.
 
 
Hemma och hundträning på tomten...
 
 
Slalompinnarna börjar bli ganska tighta nu...
 
Ska jag springa mellan dessa, eller??
 
Okej då!
 
En 4 sekundersvideo på hur det ser ut... 
 
  
 
Kvällspromenad i solen, härligt!
 
/Cissi
 
 

Kommentera här: