Dopdags!

Började söndagen med hundträning tillsammans med Jenny och Vanessa. Blev lite problemlösningsfunderingar i fria följet och fjärren, Lyra svarade jättebra så nu har jag en plan för närmsta tiden, yes!
 

På eftermiddagen var det dags för dop. Maria och Wolfgangs lilla Edvin skulle döpas i Tyresö kyrka. Det är alltid lika härligt att komma in i just den kyrkan, där jag har tillbringat så mycket tid under skoltiden då vi ofta hade konserter där. En av de fantastiska sakerna med att gå i musikklass!!!

 

Jag hade fått äran att bli fadder/gudmor till Edvin, kändes fint att gå in i kyrkan med honom på armen och hålla honom under ceremonin. Han skötte sig så bra och log bara när prästen blötte ner hans lilla huvud, skönt!! Efteråt blev det smaskigt dopfika i bygdegården och sen åkte vi raka vägen till mamma och pappa för en god middag.

 

Passade på att kolla in pappas husbygge och det går undan, nu är det kakling av badrummen. Helt otroligt att han har byggt nästan alltihop själv, man blir ju imponerad!! Och jag vet var jag har fått min energi, envishet och intresse för att bygga saker ifrån...

 

I dag blir det jobb halva dagen på kontoret, sedan en sväng till Scandic Infra City för att gå igenom det sista tillsammans med en kollega inför en stor konferens som vi håller i tisd-tors. Tänkte sedan hinna med ett fikamöte med två goldenvänner vid kl 16 och ska sedan vidare till Svenska Kennelklubben för ett första möte inför Stockholms Hundmässa som är i december. Många möten blir det...

 
Dop i fina Tyresö kyrka! Självklart fick Edvin ett mumintroll av sin gudmor.

Så, nu har jag tre gudbarn; Emma, Estrid och Edvin!


Pappas bygge! Fasaden målad, ytter- och innertak är klart, golv lagda, badrummen snart klara och inom kort kommer köket!


/Cissi

Kommentera här: