Ändrade planer

Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt, men det blev nog ganska så bra ändå.

Planen var att äntligen komma ut en helg med Micke och mamma och pappa på deras båt, segla till en av favoritöarna, äta kräftor på en klippa och äta frukost ute till havs... Väderprognosen såg inte särskilt bra ut, men vi bestämde ändå oss för att dra iväg. Så jag åkte till Spånga och lämnade Rissie hos Andrea (Lyra skulle åka med) i fredags kväll, så att vi kunde komma iväg tidigt dagen efter.

Men i lördags morse vaknade mamma med förkylning, och det är ingen bra kombo med blåst, ev regn och kyla...så det var bara att ställa in seglatsen och åka och hämta hem Rissie igen! :( Jaha, så fick man en bonushelg utan några planer alls!

Det fick bli kräftätning hemma i soffan istället, med efterföljande bubbelbad och film! Kändes lyxigt att ha Micke hemma en hel lördag!!

Har även passat på att förbereda inför nästa helgs utställning med golden retrieverklubben. 15 funktionärsvästar har tvättats, över 100 prisrosetter har strukits och sorterats och de sista detaljerna har planerats.

I dag har det blivit lydnadsträning på klubben med Anette, Jenny och Laila. Jag åkte dit lite innan och tränade på några av de agilityövningarna vi gjort på kursen, Lyra var jätteduktig och vi hade kul!! Lydnaden gick däremot lite sämre, hon var okoncentrerad och det blev en del konstiga saker i momenten. Kanske blev det för jobbigt för kelpiehjärnan att värma upp med agility? Vet inte. Nya tag i morgon och hoppas på bättre resultat då!

När jag kom hem tog jag tag i mitt murprojekt som jag påbörjade på semestern...det har stått lite stilla ett tag, dels för att det är ganska trist att hålla på med och dels för att jag väntat på fuktigare väder för att jorden ska bli mer lättarbetad. Och sen har jag haft så ont i handlederna den senaste tiden, så att lyfta tunga stenar har inte varit så lockande. Men nu fick det vara nog, dags att få ordning på muren!! Hann inte riktigt klart innan det blev kolsvart ute, foton på färdig mur kommer en annan dag.


I dag har det blivit höst! Löven regnar ner utanför fönstret.

 

Många fina rosetter har blivit strukna....

 

Rissie tränar freestylekonster på den nyslagna åkern!

 

Härligt!!

 

Murprojektet tog många timmar i dag...till slut blev det MÖRKT.

 

/Cissi

Kommentera här: