Laddar för en fulltecknad vecka!

Har haft en skön och lugn helg på landet! Sol och varmt och massa hundar!! Synd bara att jag glömde mina allergitabletter hemma (pollen) så jag har varit helt däckad, snorig och inte kunnat sova på nätterna. Brukar aldrig bli SÅHÄR allergisk på vårarna, i år har det varit mkt värre än vanligt! Blä.

 

Nu är det bara att ladda inför denna vecka. Kommunals kongress börjar i morgon och håller på till på fredag eftermiddag. Jag sitter på scen och sköter så att dagordning, talarlista m m flyter och kommer upp på storbildsskärmarna, kul, krävande och lite pirrigt (man vill ju inte göra bort sig inför ca 400 pers, det syns rätt tydligt!). Kommer att bli fulltecknade dagar från morgon till kväll, så jag sover på hotell i stan. Skönt att det är i Stockholm iallafall och inte i någon annan del av landet!

 

På fredag åker jag direkt från kongressen till Viking Line-terminalen och ansluter med familjen för en helg hos släkten eftersom kusin Sofia tar studenten!! Så i morgon måste jag packa för två hotellnätter, en natt på färjan, en i Finland och ytterligare en natt på färja. Hur ska detta gå? Jag som inte ens kan bestämma mig vad jag ska sätta på mig samma morgon, nu måste jag lixom packa för sex dagar framåt, ångest!!!! Måste få ihop nåt fint till kongressmiddagen och något annat fint till studentfirandet...suck.

 

I kväll hoppas jag hinna träna hundarna lite med Jenny och Vanessa, det är enda lediga kvällen fram till nästa vecka.

 

Här är några bilder från helgen.

Ahhh, livet på landet!
 
Mysigt värre!
 
En riktig goldendos!
 
Det finns ju lite andra sorter där också... Lyra tycker att det är jättekul att busa med sina kompisar!
 
Fancy och hennes valpar, knappt en vecka gamla!
 
Lyra fick en underbart fint läder/strasshalsband med matchande koppel från Eckers! Så himla fint och det är exakt samma bruna färg som hennes päls! Hon kommer att bli finast på hela brukshundklubben med sitt blingbling!! Eller vid närmare eftertanke så ska hon nog inte bära sådana fina grejer där, vi får ta det på finpromenaderna på gärdet istället!
 
/Cissi