Tillbaka!

Måndag kväll och är hemma i soffan, tjoho! Har inte varit hemma sedan i tisdags morse... Förra veckan var hektisk, stressig, pirrig, arbetsam, rolig, härlig och intressant! För lite sömn, för mycket alkohol och massor av jobb hela veckan...

Kommunals kongress pågick tisd-fred och det blev riktigt bra dagar. Superhärlig stämning, musik, skratt, jättekul kongressfest och mycket jobb på både dag- och kvällstid.

På fredag kväll mötte jag upp Micke, mamma & pappa, Andrea, Estrid & Elsa vid båten till Finland. Vi fick en riktigt fin helg med 28 + båda dagarna och riktig högsommarkänsla i vårt älskade Ekenäs! På lördagen var det kusin Sofias student (vilket inte alls liknar den svenska varianten, utan är riktigt seriöst) och därmed lite släktträff resten av dagen/kvällen/natten. Har även njutit av promenader, beachhäng och god mat. I går kväll tog vi båten hemåt, i nya Viking Grace, och i morse var det direkt till jobbet från båten.

Är så tacksam att jag har så himla fina hundvaktare när man åker bort såhär, och mina hundar verkligen älskar att vara där! Det är mycket värt att veta att de har det så bra!

Här kommer några bilder från veckan:

Välkommen till kongressen!

 

Härlig stämning!

 

Min utsikt från scen...

 

Dags för ferre! Vi har förfest på hotellet...

 

Skum underhållning med en snubbe som kröp in i en ballong. Och så kom Timbuktu förbi och körde bl a den låt han skrev till Kommunals kongress 2010, så jäkla bra han är!! Gladys del Pilar invigde kongressen med Tina Turner-låter, rätt bra det också.

 

 Och så lite bilder från Ekenäs, Finland:

Studentdimission är seriösa grejer. Rektorn talar till eleverna, tar dem i hand en och en, ger betyget i ett kuvert och sätter på den vita mössan på dem.

 

Fina, fina Ekenäs....min barndoms stad. 

 

På väg till stranden efter glassätning!

 

Fina huset som jag är uppväxt i på alla lov. Nu bor faster med familj där och vi får alltid komma dit och bo. Rottisen heter Alma.

 

Söndagsfika i trädgården!

Sommarkänslor!

 

/Cissi

Kommentera här: