Nationaldagsfirande?

Ledig torsdag och hur skönt väder som helst!! Hur ska man fira nationaldagen på bästa sätt? Jo, med hundträning såklart!!

Det blev ett varmt eftermiddagspass med Jenny och Anette på klubben. Vet inte om Lyra var påverkad av värmen eller om jag hade lite kort tålamod för att jag var lite bakis, en del saker gick bra men fria följet och fjärren hade mycket att önska...tävling på söndag och det känns inte helt stabilt nu. Suck.

Efter träningen åkte vi hem till Anette och badade alla våra totalt åtta hundar vid en klippa, hur skönt som helst! Härligt att se så många lyckliga hundar!

Resten av dagen har varit lugn, sovit i solstolen på altanen, pysslat lite på tomten och ätit ostbågar! Skönt. Det behövdes en lugn dag efter gårdagens partaj.

Vi var på mysiga Uddby gård i Tyresö i går på ferre som bl a Kerstin och Robban bjudit in till, under namnet Uddby Dance Party 13! Det är förhoppningsvis en ny tradition, förra året var första festen där med ungefär samma gäng. Det blev en lyckad kväll med grillning, massa snack och dans uppe på det gamla höloftet under discokulan! :) Stort tack till alla inblandade!!

Nu får det nog bli några vita dagar, har hinkat öl och vin i stora mängder i över en vecka nu...kroppen verkar tycka att det räcker för ett tag!

Imorgon blir det morgonträning med Jenny och sen får jag se, åka till jobbet en sväng eller lägga sig på en klippa vid vattnet?? Tror jag tar beslutet i morgon...

 

Varmt att träna, säger Lyra!

 

Anette med Frallan och Jenny med Ayla i fina fria följ!

 

Sol, klippor och bad! Härliga tider!

 

/Cissi

1 Jenny/Nike:

skriven

Bästa nationaldagsfirandet!

Kommentera här: