Midsommar

Midsommarhelg! Sena kvällar och sovmornar. Sill, sol, bad och vänner. Den härligaste tiden på sommaren tycker jag!! Hela sommaren ligger framför en!
 
Vi brukar vara ett stort gäng som firar midsommar ihop, det är vuxna, barn och hundar överallt! I år valde vi en lite mindre variant och hade bara Maria, Wolfgang och lilla Edvin över. Lillkillen är så känslig så det är för riskabelt att hänga med dagisbarn än så länge. Det blev sillunch på vår altan i strålande solsken och bad med hundarna efter det. Kvällen fortsatte på altanen med grillning och babbel tills mörkret lade sig, jättemysigt! 
 
I dag har våra kompisar Annie och Erik med barn varit över och hängt, badat i bubbelbadet och ätit grillmiddag. Lugnt och trevligt. De fick vara försökspersoner på två nya rabarberrecept (rulltårta och rabarbermousse), som tur var blev de lyckade båda två! Vill försöka göra lite andra grejer än det vanliga med all rabarber...
  
Söndag i morgon och hundträning står på förmiddagens program, roligt! Det är också dags för Ess att åka hem, det kommer nog att bli lite tomt.  
 
Midsommarlunch!
 
Gott!
 
 
Midsommarhundarna Rissie, Lyra och Ess!
 
Edvin!
 
Wolfgang vid badplatsen.
 
Dags att hoppa i!! 
 
Ess utövar retrieverflygning....
 
Sim sim...
 
Isa simmade också efter ett tag.
 
Lyra på väg mot pinne.
 
Maria och Isa.
 
Micke försöker undvika att bli blöt...
 
Efter bad kommer lek!!
 
Middag i kväll med familjen Backesten.
 
/Cisis

Kommentera här: