Heja heja!

Har precis lämnat av Micke med de andra grabbarna som ska ha svensexa för Wolfgang i dag! Det blir nog bra, fint väder, gokart, 5-kamp på grönan och grillning, kul!!

Själv blir det gräsklippning och så ska jag snickra en till planteringslåda för att sätta ner min jordärtskocksplanta som jag fått av en av mina fd ombudsmän Stina! Hoppas på stor skörd och massa god soppa!!

I dag hejar vi på uppföderskan Maria och Lyras mamma Kylie som deltar i lydnads-SM i Falkenberg!! Det blir en kul avslutning på en fantastiskt bra tävlingskarriär!! Tänk vilken fin reklam de har gjort för kelpien i lydnadssammanhang!! Innan jag såg Kylie den där julikvällen i Strängnäs tyckte jag att kelpie var en småtjock och trött ras. Jag är enormt tacksam till Susy som såg till att jag följde med och tittade på tävlingen och fick en första kontakt med Maria och denna härliga fartfyllda bruna K!! Vart jag än är och tränar eller tävlar med Lyra så blir folk väldigt förtjusta i henne och jag får ofta frågan vilka som är hennes föräldrar. När jag berättar att det är Kylie vet i stort sett alla vem det är, denna fina och härliga hund!! Inte konstigt att det blev så bra valpar!

 

Hoppas att Maria och Kylie kan njuta ordentligt en dag som denna! I dag är inte resultatet det viktiga.


 

/Cissi

Kommentera här: