Firande hela dagen!

Började dagen med hundpromenad och sedan lite pajbak! Vid 10.30 träffades jag, Kerstin, Ylva och Jenny utanför vår gemensamma kompis Marias hus. Iklädda lustiga hattar och påsar fulla med smaskigheter gjorde vi en surpriseentré á la möhippa! Hon och Wolfgang gifter sig om en månad, och såklart vi ville hitta på något kul!! Men tiden är inte den bästa just nu när de har en liten liten bebis, så vi körde en lightvariant nu, som sen ska kompletteras framåt hösten!!

Vi hade en otrolig tur med vädret och kunde sitta ute på filtar i en närbelägen park i nästan fyra timmar! Där dukade vi upp brunchmat och hängde tillsammans, snackade och lät Maria bl a svara på massa frågor om W. Det blev en lyckad dag på helt rätt nivå!

Middag intogs hemma hos Andrea och Patrik där vi firade att Elsa fyller 3 år i morgon!! God mat och tårta, och så massa mys med mina små favvotjejer Estrid och Elsa såklart!!

Tränade lite med Lyra hemma på kvällen, känns som om det var evigheter sedan sist!! Hon var taggad och gjorde många saker bra, kul!! I morgon blir det lite mer organiserad träning vilket kan behövas.

 

På väg in i porten för lite möhippning....

 

Elsas tårta!

 

/Cissi

Kommentera här: