Varmt!

I dag såg det lite dystert ut när vi vaknade, snön som kommit under natten var tung och blöt av någon plusgrad och det var bara grått och dimmigt i dalen! Men den första kabinliften tar oss upp hööögt och där hittade vi blå himmel och sol, konstigt vilken skillnad det kan vara bara man kommer upp en bit!

Första åket gjordes precis bakom en pistmaskin, mer nypistat än så går det inte att få!! Dagen ägnades åt att ta sig längst bort i det gigantiska skidsystemet, ta en fika och sola lite på en altan med fantastisk utsikt, för att sedan ta sig tillbaka med lunch på vägen. En hel del bra åkning men även många backar som var lite väl isiga, tur att det finns 330 pister att välja bland!

/Cissi

Röda näsor

Ännu en fin dag med superb skidåkning, god öl och massa sool!! Alla har en lätt röd ton i ansiktet efter många timmar med den efterlängtade D-vitaminkällan...

/Cissi

3290 m över havet

I går kom vi fram till den lilla alpbyn vi bor i, St Michel de Vigny. Högt högt upp i en liten borg-liknande byggnad med fantastisk utsikt över jättehöga berg!

Så i dag har det varit skidåkning på programmet i fantastiskt bra backar!! Inte särskilt mycket folk, inga köer, jättebra underlag och sol för det mesta!! Lite väl blåsigt och kallt tyvärr, men med många stopp gick det bra.

Tyvärr vaknade jag med halsont och nu känner jag mig riktigt sjuk när jag ligger nerbäddad i en säng med värk i huvud och resten av kroppen med diverse tabletter i kroppen!! :( Hoppas att det blir bättre till i morgon. Nu blir det middag i vår lägenhet på ca 100 m2.

/Cissi