Hektisk helg!

Söndag kväll och jag är helt dagvill...vart tog den här helgen vägen!?! Jobbade i går några timmar och i dag har jag varit på jobbet från 10.30-19.30... Men nu har Kommunal tecknat ett nytt riktigt bra avtal, utan att konflikten behövde bryta ut!!! Känns skitbra och vi är många som är rätt så trötta nu efter många veckors hårt arbete med snabba puckar, stress, kvällsjobb och upp- och nergångar.

Men jag har inte bara jobbat i dag. Fick lite permis på eftermiddagen när vi hade presskonferens, så jag kunde åka iväg och vara med familjen två timmar... Jag och Andrea hade bokat bowling vid Mariatorget och brunch på Rival efteråt för hela familjen, som födelsedagspresent till mamma. När vi bestämde detta visste jag ju såklart inte hur min arbetssituation såg ut, och det var väl inte optimalt att dra från jobbet denna dag. Men inte mycket att göra åt saken, bättre att vara med en stund än inte komma alls! Blev tyvärr tvungen att jobba lite mellan bowlingrullandet, tur att jag tog med mig både ipaden och datorn, mitt mobila kontor! Brunchen efteråt gick fort, den var sämre än vad jag förväntat mig, men nu vet man det!

Efteråt var det tillbaka till jobbet för en massa pyssel och skrivjobb, varsel ska återtas, info ska ut till en massa olika ställen, konferenser, videokonferenser och möten ska bokas för att informera om allt nytt osv...

Några klunkar vin för att fira nya avtalet hann jag med men firande orkade jag inte med idag, det tar vi en annan dag! Och egentligen är vi inte klara än, det här avtalet är vårt största, men nu har vi ca 60 avtal till att teckna på olika områden fram till oktober! Så det kan bli fler varsel framöver om det vill sig illa...

 

I morgon börjar fokusförflyttning för mig från 100 % avtal till typ 50 % avtalsjobb och resten mot Kommunals kommande kongress i slutet av maj. Jag sitter med i det s k presidiet och sitter på scenen tillsammans med ordförandena i alla fyra kongressdagar för att sköta teknik runt dagordning, voteringar, talarlistor m m. Ett kul jobb som kräver full skärpa hela tiden! 

Tack och hej!

Discobowling, yeah! 

 

Efterrätt på brunchen. Stället var fancy men alldeles för lite mat av min smak.

 

Mitt lätt röriga skrivbord med blandat innehåll...

 

/Cissi

Full fart igen!

Nu har det gått fyra veckor sedan Lyra kastrerades och vi har försökt vila, undvika hopp och snabba rörelser sedan dess. Det har inte alltid varit så lätt, den lilla bruna har haft MYCKET spring i benen redan från dag 2... Jag har väl inte hållit mig helt till rehabplanen jag satte upp, men ganska nära har vi varit.

I veckan fick hon börja vara lös på promenaderna och i dag var så första träningspasset vi skulle göra alla springmoment. Jag och Fia hade ridhustid såhär på fredagkvällen.

Det kunde ju gå hur som helst och jag förväntade mig KAOS i pipljud och rusningar....Men jag blev väldigt glatt överraskad av min lilla fartraket! Bra koncentration, fin fart, inte mycket strul och hon var kontrollerbar!! Tjoho! Hon är bara såå rolig att träna med! Det enda som strular är fjärren, men det kommer väl...

Är lite ledsen över att jag missar den inbokade träningstävlingen vi skulle varit på imorgon med både Lyras mamma Kylie, syster Lenka och halvsyster Pi! Det hade varit skoj att köra igenom hela elitprogrammet där. Men jag måste in och lördagsjobba lite istället, vi vet inte om vår varslade konflikt bryter ut på måndag eller inte.

Nu ska vi sova!

/Cissi

Pang!

I dag kunde jag för ovanlighetens skull gå hem strax efter 16 från jobbet, tidigt och superskönt!!! Perfekt, då skulle jag ju hinna med en massa på kvällen!!

Hem och byta om till hundträningskläder, in med träningsväskan och hundarna i bilen och iväg, här ska tränas!! Först ett shoppingstopp på Jula och sen till vår träningsställe, en perfekt gräsmatta vid Fredrika Bremerskolan. Jag började med en promenad och ställde sen ut lite attiraljer på planen och satte igång för att värma upp Lyra. I dag tänkte jag börja lite med några fartmoment efter sjukskrivningen!

PANG!!!!! Det lät som en raket eller smällare precis i närheten!! Lyra drog till bilen, men kom snabbt tillbaka igen, skakandes som ett asplöv.

Jaha, där var den träningen inställd. Snopet! :( Så trist när det händer gång på gång att det smäller under träning!! På gårdagens pass med Laila och Anette smällde det såklart precis när Lyra och jag tränade!!

Så det var bara att åka hem och sura. Testade ändå att träna lite hemma på gräsmattan efter ett tag och det gick faktiskt jättebra!! Inget tecken på rädsla och Lyran jobbade på bra, skönt. Även Rissie fick sig ett pass och hon var glad över det.

/Cissi