Hektisk helg!

Söndag kväll och jag är helt dagvill...vart tog den här helgen vägen!?! Jobbade i går några timmar och i dag har jag varit på jobbet från 10.30-19.30... Men nu har Kommunal tecknat ett nytt riktigt bra avtal, utan att konflikten behövde bryta ut!!! Känns skitbra och vi är många som är rätt så trötta nu efter många veckors hårt arbete med snabba puckar, stress, kvällsjobb och upp- och nergångar.

Men jag har inte bara jobbat i dag. Fick lite permis på eftermiddagen när vi hade presskonferens, så jag kunde åka iväg och vara med familjen två timmar... Jag och Andrea hade bokat bowling vid Mariatorget och brunch på Rival efteråt för hela familjen, som födelsedagspresent till mamma. När vi bestämde detta visste jag ju såklart inte hur min arbetssituation såg ut, och det var väl inte optimalt att dra från jobbet denna dag. Men inte mycket att göra åt saken, bättre att vara med en stund än inte komma alls! Blev tyvärr tvungen att jobba lite mellan bowlingrullandet, tur att jag tog med mig både ipaden och datorn, mitt mobila kontor! Brunchen efteråt gick fort, den var sämre än vad jag förväntat mig, men nu vet man det!

Efteråt var det tillbaka till jobbet för en massa pyssel och skrivjobb, varsel ska återtas, info ska ut till en massa olika ställen, konferenser, videokonferenser och möten ska bokas för att informera om allt nytt osv...

Några klunkar vin för att fira nya avtalet hann jag med men firande orkade jag inte med idag, det tar vi en annan dag! Och egentligen är vi inte klara än, det här avtalet är vårt största, men nu har vi ca 60 avtal till att teckna på olika områden fram till oktober! Så det kan bli fler varsel framöver om det vill sig illa...

 

I morgon börjar fokusförflyttning för mig från 100 % avtal till typ 50 % avtalsjobb och resten mot Kommunals kommande kongress i slutet av maj. Jag sitter med i det s k presidiet och sitter på scenen tillsammans med ordförandena i alla fyra kongressdagar för att sköta teknik runt dagordning, voteringar, talarlistor m m. Ett kul jobb som kräver full skärpa hela tiden! 

Tack och hej!

Discobowling, yeah! 

 

Efterrätt på brunchen. Stället var fancy men alldeles för lite mat av min smak.

 

Mitt lätt röriga skrivbord med blandat innehåll...

 

/Cissi