Ljust och rent!

Ååå, härliga snö!!! Så fantastiskt ljust det blir, behöver ju inte ens ha ficklampan med sig ut på morgon- och kvällspromenaderna! Och hundarna är rena och fina när de kommer in, hur lyxigt som helst. Och så är alla golfare huxflux borta och hundarna kan få sträcka ut på de stora öppna ytorna utan att riskera en boll i huvudet! :)
 
Fortsätter det såhär är det nog snart dags att starta snöslungan oxå. Den fick vi bara använda en enda gång förra året, efter att vi köpt den för dyra pengar... Hoppas att den startar.
 
Har vilat från träning både onsdag och torsdag, och ikväll blir det nog inte mycket heller. Jag har varit så trött och dessutom har jag ont i höger axel/arm/hand (undrar om det är en begynnande musarm??), har ingen kraft alls och det hugger/ilar. Kanske överansträngde den i tisdags när jag styrketränade. Hoppas det blir bra med lite vila iallafall. Fast till helgen ska det tränas igen, både jag och hundarna får abstinens annars...
 

Kvällspromenad med snögalopper i skenet av konstgräsplanen i Vendelsömalm...
 
/Cissi

Ovädret fortsätter...

Från ösregn och blåst till snöoväder!!! Ikväll hade vi inte någon träning inbokad, och det var lika bra för det var riktigt blött och otrevligt. Kommer ju bara mer och mer snö! Åkte istället hem till Nettan och vi gick en långpromenad med våra doggies, alla utrustade med regn- och värmetäcken, vilket behövdes en kväll som denna. Så skönt också att inte ha genomblöta hundar när man kommer hem på kvällen och ska gå och lägga sig inom kort.
 
Hela dagen har tillbringats på Polstjärnan konferens med vår stora avtalsdelegation för vårt kommun/landstingsavtal, en bra dag med lyckat resultat.Snart är avtalsrörelsen 2013 igång!
 
Här kommer två filmer från gårdagens kvällsträning inomhus (ljudet på för bästa upplevelse...):
  
 
Fjärren går väl långsamt framåt, men vi har en bit kvar...jaja, ingen brådska.
 
 
/Cissi

Bara lite regn...

November är helt klart årets tristaste månad, mörker och ruggigt, blää!!! I dag har vädret varit allt annat än trevligt med piskande regn och blåst hela dagen. Vad är då en lämplig kvällsaktivitet i detta skitväder? Sitta uppkrupen i soffan och dricka te iklädd flanellpjamas? Tända ljus och kolla på någon trevlig film kanske? Nää, det är inget för mig, ut i regnrusket och träna hund såklart!!!

Fast jag måste erkänna att det tog emot lite att åka iväg i dag, i mörker, kyla, regn och blåst. Men jag hade ju en träningsdejt med Jenny som jag inte ville missa, så det var bara att dra på sig många lager fleecekläder, spraya lite extra impregnering på ytterkläderna och ge sig iväg!

Tyvärr var vår nuvarande träningsgrusplan rätt så blöt, men vi lyckades kasta apportbockar och springa fort mellan alla pölar... Jennys labradåre Ayla brydde sig inte mycket om det otrevliga vädret, hon gick ju nästan bättre än vanligt!!! Lyra tyckte nog att det var lite jobbigt, men jag valde att bara köra fartmoment och släppa igenom en del som inte var perfekt. Men fick bl a till en jättefin hel ruta, nöjd!

Efteråt tog vi en promenix innan vi nöjda kunde åka hemåt och torka upp.

Tränade lite inomhus med båda vovvarna. Passade på att filma fjärren och titta. När jag förde över filmen till datorn hamnade den av någon anledning upp och ner! Måste försöka fixa det, så kan jag lägga upp den här sen.

Nu får det dock bli sängen! Imorgon blir det en heldag på Polstjärnan med vår största avtalsdelegation, roligt!

/Cissi