Hobbit

Typiskt bioväder i dag, grått och blött. För halt för att träna hundarna och hur jobbigt som helst att pulsa i den tunga snön på golfbanan och i skogen!

Så det blev Hobbit på Filmstaden Söder med Micke istället. Fin film med härliga vyer, men VARFÖR måste de göra alla filmer SÅ långa?!? Tre timmar är jobbigt att sitta still och hålla koncentrationen uppe, speciellt med 3D-glasögon på sig, helt slut i huvudet efteråt!

/Cissi

Halkig promenad

I dag har jag och hundarna träffat Helena och Aston för en promenix på Djurgården! Det blev en promenad på över två timmar på ishala gångvägar i duggregnet. Men har man bara trevligt sällskap så spelar inte vädret någon roll, vi hade massor att uppdatera oss om varandra, då vi nog inte setts sen...förra sommaren!!?! Tror jag.
 
Något annat vettigt har vi inte gjort i dag, rätt så skönt.
 
Hella poserar med vår fd skola i bakgrunden, Nackademin! Där pluggade vi webbdesign ihop i två år.
 
Aston the whippet!
 
Handlade på Willys i Länna på hemvägen, heja heja!!
 
/Cissi
 

Hallträning och middagsgäster

I dag var det så äntligen dags för mig att testa den nya träningshallen i Upplands Väsby! Jag och Kerstin (med Miles, Sidney & Glitz) hade en timme tillsammans på förmiddagen och utnyttjade den verkligen till max, oj va fort en timme kan gå! Lyra gillade verkligen underlaget, en speciell agilitymatta, och var på bra träningshumör. Lite ljud i fria följet när vi värmde upp tyvärr, men det försvann efter ett tag, och när vi sedan körde med kommendering var det inte mycket ljud kvar. Rissie fick såklart också testa på att träna, men hon gillar inte när det är massa väggar överallt, så det blev ett kort pass, så att hon höll humöret uppe.
 
Avslutade träningen med en fika i cafét, jättemysigt! Hoppas nu verkligen att den här nystartade rörelsen går ihop sig och inte försvinner efter något år...eller hmm iofs, då skulle man ju kunna köpa tältet och ställa det liite närmare hem, någonstans på södra sidan!!
 
Välkommen till Stockholms Hundsportcentrum!
 
Lyra utforskar vår träningsplan. Klart godkänt!
 
Rissie och Miles väntar på sin tur.
 
Avslutningslek! Glizt, Lyra, Rissie och Miles!
 
På eftermiddagen kom familjen Backesten, dvs Annie, Erik, Rebecka och min fina guddotter Emma, och stannade till kvällen. Det blev bubbelbadning, middag, musikpoppande med dansande ungar och slutade i soffan framför filmen Snowbuddies, såå söt (och den såg jag i går oxå, älskar de filmerna!!). 
 
Välkomstbrasa på vår uppfart.
 
Annie, Rebecka, Emma och Micke i SPAt!
 
Gjorde en favoritdessert från när jag var liten, egengjord citronglass, serverad i citroner. Såå smarrigt!!
 
/Cissi