Två vilodagar (för hundarna)

Har varit på vår konferensanläggning på Marholmen (Norrtälje) i två dagar och jobbat med vår lönepolitiska utredning. Skönt att byta stadsluften vid Odenplan mot havsluft några dar. Det är lite långt att åka, men när man väl är där är det himla skönt klimat att jobba i, supergod mat och bra rum!
 
Nu blir det after work-vin med lite arbetskamrater innan helgen börjar på riktigt, nam nam!
 
/Cissi

Tisdagsträning

Träningskväll på ett myggigt Sthlm Södra BK med Anette och Jenny. Det var ovanligt mycket folk på planerna, alla bruksfolk ska väl träna upp sig inför höstens tävlingar kanske...?
 
Lyras pass blev jättebra och i stort sett som planerat, eller tja jag hade ju inte planerat att det skulle trava in en söt liten cocker spaniel när Lyra låg i rutan...men annars gick det bra! :) Och hon åt inte upp den lilla spanieln heller (jag hann fram till den först...). Fick till några framförgåenden och det kändes som att vi är på väg rätt, tjoho! Några bra vittringar med lite strul på en av dem, men hon löste det bra och kom in med rätt pinne. Tränade även på snabbt ställande och läggande i rutan, samt lite fjärr. Jo, vi är nog PÅ GÅNG nu!!!! :)
 
Imorrn blir det träning med Laila, sen två vilodagar eftersom jag ska på tjänsteresa, och sen har vi inbokade träningspass både lördag och söndag, fantastiskt!
 
Rissie, och framför allt hennes mage, växer. Gått upp ca 3 kg och en hel del cm i omfång. 6 veckors dräktighet i dag, 3 veckor kvar... Undra hur många som är där inne? Hoppas iallafall att det är minst tre valpar. Settern Indy som bor hos Henric & Sjoerd fick härom dagen 16 valpar!!!! Två av dem klarade inte de första dygnen, men 14 valpar, puh, det är mycket jobb det.
 

Indy med alla sina valpar...det kryllar!!
 

I går gjorde vi lite kvällsjobb i friggan...
 

Dags att sätta upp panel i taket!
 

Det här blir nog fint när det blir klart!
 

Ok, lite dålig bild, men Rissie börjar bli jättefin i kroppen!!
 

Tjockis med puppisar i magen...
 

Snygg stil.
 

Dags att sätta in lite fetare mat så att hon har lite att ta av efter valpningen...
 

På väg hem strax efter kl 21...hej mörker, vi ska visst umgås ett tag nu.
 
/Cissi

Regnig kursdag

Dag 2 på kursen för Lillemor (och Kjell). Regnat till och från hela dagen, och under sista kurstimmen kom åskan och en hel del blixtar...slutade med att vi fick bryta upp och springa in i klubbstugan och avsluta där, blixtarna kom lite föör nära! Som tur var tränade jag och Lyra inte under åskljuden, och hon var rätt upptagen med att titta på de andra ekipagen som gjorde rutan och inkallning just då. Så det var bara på slutet som hon blev lite rädd och orolig, när det var som värst. Ingen stor grej alltså, jätteskönt!!

Lyra och jag hade två bra pass i dag där vi bl a tränade på hur hon skulle få bättre konskick, hålla kvar attityden i fria följet och i platsliggningen. En bra dag med trevligt sällskap och bra träning! Hade med mig Rissie som maskot och allmän godistiggare i dag också, och hennes närvaro fick Lillemor att bli alldeles rörd och tårögd. Hon påminde tydligen om en golden som hon haft en gång i tiden...

Helgen har varit bra och inspirerande, nu har jag ännu mer saker att väva in i vår träningsplan!

Micke är ledig i dag så kvällen har ägnats åt soffhäng och pannkaksfrossa, med bananer, nutella, sylt och keso (inte allt på samma alltså), smask!!

Nu blir det kvällspromenad innan mörkret faller.

/Cissi