Mmmm!

Hela huset doftar av trattkantarell-lasagne! Slurp! Har lyckats plocka massa svamp på skogspromenaderna när jag kommit hem från jobbet, himla gott!

Sitter med båda datorerna (vår och min jobbdator) och jobbar hemifrån hela kvällen, massor att göra, blir nog jobb imorrn kväll oxå, bra iallafall att man kan jobba hemifrån. Hundarna är superuttråkade och har inte fått någon träning på många dagar nu, förutom lite smågrejer i köket... Men det får jag väga upp senare. Just nu är det bara jobba, jobba, jobba. Roligt och intressant!

Köpte förresten glasögon i dag, behöver när jag läser och sitter vid datorn för mina ögon spänner sig så att jag får huvudvärk...hittade jättefina (dock inte jättebilliga, men det var jag VÄRD! :)) Så om två veckor blir jag en glasögonorm.

Har haft Trulsa hos mig hela dagen på jobbet. Nästa vecka ska hon börja på hunddagis men tills dess blir det lite pusslande, så då får man som ledningens assistent ställa upp och vara hundvakt, inte direkt jobbigt... :)På promenad med Trulsa i Vanadisparken


Citydog Trulsa!

/Cissi

Lidingöloppet - check!

SÅDÄRJA, nu är Tjejklassikern avklarad!!! Nu har vi skidat, cyklat, simmat, och så i dag, sprungit!
I dag var det dags för Lidingöloppet, eller rättare sagt vår variant, Lidingö Tjejlopp (1 mil i terräng). Ingen av oss var speciellt taggad eller tränad, en hade borrelia, en har haft nackbesvär, några har haft förkylningar och knäproblem, ja det var en samling ynklingar alltså, haha. Men det var ju bara att köra på, det går ju inte att banga på sista loppet heller!

Jag & Maria startade i grupp 2 (vi hade resultat från tidigare tävlingar så vi fick starta längre fram) och de andra var i startgrupp 4. Loppet kändes förvånansvärt enkelt och den fruktade och omtalade Aborrbacken var inte alls särskilt hemsk (om man inte gör misstaget att titta upp och se hur jäkla brant den var! Jag tittade dock bara rakt ner i marken och nötte på hela vägen upp). Då tyckte jag att den andra stora backen, den s k Karins backe, var mkt värre, låång och seg. Sluttiden hamnade på 54,13, helt okej. Lite irriterande att jag inte klarade mig under 50 min, då hade man fått en särskild silvermedalj (istället för den vanliga bronsmedaljen som alla får). Brukar springa på milen på runt 48 minuter, men då brukar det inte vara så backigt... nästa år så...

Är så stolt över oss duktiga tjejer som fixat det här tillsammans, och så roligt vi har haft under dessa månader!!! Sovit på golvet i en bygdegård i Mora, varit på skidträningsläger hos Lena i Bollnäs, irrat runt i Motala med cyklarna, picknickat i Vansbro med badmössor...alltid påhejade av nära och kära och en massa fina arbetskamrater!!

Kvällen har avslutats hos mamma & pappa med god söndagsmiddag, Moules marinere & frites, smarrigt!!!

Nu är jag slut som artist för i dag. Dags för sängen så att man orkar upp kl 05 som vanligt.


Lidingöloppet - Världens största terränglopp!


Glada och smått nervösa innan start...


Gittan safeade och hade gjort en skylt, hon går på antibiotika...


Jag och Maria var först i mål i vårt gäng!


Självklart har jag köpt klassiker-jackan dagen till ära!


Alla nöjda brudar har gått i mål!!! Fan va vi är bra, hurraa, hurraa!


Fina klassikerkläder och fina medaljer!

/Cissi

Värme i kaminen

Premiäreldar just nu i kaminen i köket. Borde gå ut med hundarna på en ordenlig promenad, men vågar inte gå hemifrån, tänk om huset brinner upp.... Testar jobbdatorn lite istället, är någon slags testperson som har fått Windows 7 installerat på min dator och ska kolla igen så att det funkar med alla våra program och att allt funkar även utanför kontoret. Så det blir jag och en powerpoint-presentation ikväll, kan lika gärna småjobba lite, den måste visst va klar till måndag morgon...

Var iväg till Skogås LKK och tävlade med Rissie imorse, nära och bra. Och tur det, för jag bröt redan på rutan-momentet. Hon var såå låg och ville ingenting, som hon kan vara ibland. Känns lixom olycklig och ledsen på nåt sätt. Gruppmomenten gick bra, 10, 9. Fick startnr 1 och kändes glad och taggad när vi gick in, men efter första svängen i fria följet bara "dog" hon. Fattar inte varför det blir så, kan lixom inte se det innan! Blev ett hemskt segt fritt följ, en trist gårunt-ruta, en okej inkallning, och till rutan så TRAVADE hon till konen, när hon sen galopperade från kon till ruta så tog jag ett snabbt beslut och slängde in ett "BRAAAA!!!!" när hon kom in i rutan, och sprang ut från plan. Kändes som rätt beslut, hon blev förvånad och glad. Hoppas få med mig detta till nästa tävling. SÅ jobbigt att inte få till det när vi "bara" vill fixa ett tredje 1:a pris, sen är vi färdigtävlade i lydnad....

Resten av dagen har varit mycket bättre! Fia, Kaj & barnen var på besök och hade med sig lunch, gott och trevligt! Liam och Lyra lekte oavbrutet, så gulliga ihop!! Senare åkte sågarkläderna på och motorsågen fram, jag kapade upp björken som fälldes förut och Micke fick bära upp stockarna som sen ska klyvas. Formen runt garageplattan åkte av oxå, så nu tycker jag att de kan komma hit och börja bygga!! Har oxå dragit igång avfuktarmaskinen som vi införskaffat, ska bli spännande att se om kläderna i tvättstugan torkar snabbare med den.

Dags att äta lite pastamiddag, måste ladda inför Lidingöloppet som ska springas i morgon!


Premiäreldar i kökskaminen, spännande!


Rissie är lite låg, vill mest ligga och sova på sina gosedjur...


Tavlorna har kommit upp i hallen, tjoho!


Andra väggen.


Besök på grönan i fredags...hej vad det går!


Konsert med Veronica Maggio, sååå bra!!!


Imorgon är det dags!! Laddat med pasta och nässpray...skum blandning.

/Cissi