Bruksträning och bubbel

Har precis avslutat en god och trevlig söndagsmiddag hemma hos oss! Mamma, pappa, Andrea och Patrik var här och käkade (jag slog rekord i snabblagat pga att jag ALLTID är hemma i sista minuten, kom hem en kvart före gästerna...hmm, men gott blev det!). Avslutade med ett härligt bubbelbad under stjärnhimlen, avnjutandes lite bubbel i glasen. En härlig söndagskväll med andra ord!

Var uppe i ottan i morse, pga tidsomställningen vaknade jag pigg redan kl 07 och hade varit på morgonpromenix redan innan kl 08, skönt! Åkte sen iväg till Danderyd Täby brukshundklubb där det blev en mycket trevlig dag tillsammans med Lyras uppföderska Maria, med Lyras syster Lenka och mamma Kylie. Vi tränade våra fyra guldklimpar och avslutade med en promenix. För Lyras del blev det introduktion i brukset som vi ju måste sätta igång med. Nu har vi fått lite bra idéer och verktyg för att komma igång, jätteroligt! Kul att jämföra Lyra och Lenka också, sist jag såg Lenka var på kelpiespecialen i augusti då hon var smal som en mask och såg jätteliten ut! Nu hade det hänt massor och hon hade kroppat på sig ordentligt, så nu var det Lyra som såg ut som en liten valp istället....!!!

Hade med mig kameran till klubben och skulle fota massor, men lite snopet när jag insåg att minneskortet var kvar i datorn, och inte i kameran! :( Får komma ihåg kortet till nästa helg då det är MH!


Bubbel med bubbel!!


Mörkerbad är såå mysigt!


Lite stämningshöjare brevid badet såklart!

/Cissi