Röntenresultat!

Yes, då var Lyras röntgenplåtar avlästa på Svenska Kennelklubben och domen löd Grad B på höfter (vänster B, höger A, blir totalt B) och UA på armbågar och patella!! Kanon!! Skönt att veta att allt är ok.

I kväll är vi bara hemma och hänger, jag och dogsen. Har tränat lite i vardagsrummet med båda, orkar inte åka iväg. Vi hade en bra träningspass tillsammans med Anette i går kväll, Rissie var jättebusig och Lyra gick verkligen jättefint!!! Velar fortfarande fram och tillbaka om jag ska tävla Rissie på söndag eller inte...hon har haft några dagar så hon varit jättelåg och mest sett ut som hon sålt smöret och tappat pengarna, men som sagt så var hon rätt crazy igår på träningen, såå svårt när hon är så ojämn!!

Garaget har nu fått porten uppsatt och lås är beställda! Det börjar med andra ord närma sig inflyttningsfest för bänkar, verktygstavla, lysrörsarmaturer och andra nya invånare!

Några andra invånare som inte är med oss längre är herr och fru mus. Efter att Micke ertappat dem på bar gärning i pumprummet med att mumsa solrosfrön i godan ro, ställde jag ut ett gäng musfällor med lockande prästost och leverpastej! Men de var minsann smarta typer, för två dagar på raken hittade jag fällorna helt intakta, förutom att betet var portpillat!! Köpte en annan variant och det gav resultat direkt! I går låg dom där...lite sorgligt, men samtidigt är det inge kul att ha möss springade inomhus... Så nu får vi se om det är fler än dom två, fällorna är utplacerade igen.Soffhäng en onsdagskväll...


Intyget kom i dag!!


HD grad B på vänster och grad A på höger, tjoho!


Premiäreldade förresten i öppna spisen i söndags, mysigt!!

/Cissi
1 Mevi:

skriven

Vad mysigt med öppen spis, så hemtrevligt! Rissie och Lyra ser ut att gilla värmen från öppna spisen.

Vedeldat är bra att ha vid större elavbrott m m.

Kramar

2 Kerstin:

skriven

Grattis Dyyda!

Kommentera här: