Ridhusfrossa

Fredagsmys i går = ridhusträning.
Lördagsmys i dag = mer ridhusträning!

Ikväll var vi i Blåkulla ridhus.  Rissie kändes inte alls på humör, trött och lite tryckt (som hon ju blir i ridhus), men försökte leka och ha kul. Gjorde en fin gårunt-ruta och inkallning iallafall. Lyra visade upp ett fiint fritt följ, snygg ruta och en mkt bra inkallning med ställande (på 2:a försöket). Blir så glad av att träna med denna alltid glada och ambitiösa lilla pralin!!!

I morse var vi hos Fia och labradåårerna för en trevligt doggy-promenix. Det var alldeles för länge sen sist, men tiden bara går och går... Passade på att utforska en av skogarna i närheten av oss på vägen hem, la ett 200 m spår med en vinkel till Lyra, dels i skog och dels på kalhygge. Hon var helt galen i spåret, gick som tåget och jag fick hänga med så gott jag kunde!! Ska lägga ett längre spår och se hur länge hon orkar med den farten... Gick spåret även med Rissie efteråt, kul att se skillnaden på deras teknik, hon har nosen mkt högre upp och kryssar sig fram istället för att gå rakt i spåret. Det funkar ju oxå, bara man kommer i mål!

Micke och jag har vandrat runt lite på ägorna och bestämt var nästa byggprojekt ska stå, en 15 kvm frigga, ska börjas med i nästa vecka. Fias Kaj kom förbi för en fika och hjälpte till med funderingarna. Det ska bli spännande att se hur det blir! Jag har även hunnit måla lite på garageporten så nu är den klar att sättas upp i nästa vecka!!Vindskivor, panel och bärläkt är på plats!


Sidan ner mot vägen.


Garageporten målad!


Den lilla bruna fick vara målningssällskap, annars sitter hon bara inne och tokskäller...


Rissie vilade intill öppna spisen istället.

/Cissi

1 Kerstin:

skriven

Fint det blir! Vi vill också åka förbi och titta snart igen.Kerstin

Kommentera här: