Nycklar sökes!

Har lärt mig några läxor. Stäng alltid alla fickor när du är på hundpromenad, för annars KAN det ramla ut något, t ex bilnycklar... Och OM du råkar tappa bilnycklarna, så se till att du iallafall INTE har lämnat hemnycklarna I bilen...!! I går var jag och tränade med Laila/Qenzo, var riktigt nöjd med både Lyra och Rissie, och Q gick kanonfint han med!!!

Efteråt tog vi en promenix tillsammans med alla hundarna, och när vi kom tillbaka till bilen så var mina bilnycklar BORTA!! Vi gick ett varv till och lyste med mobilficklampan i mörkret...och ytterligare ett halvt varv, men icke, de var försvunna. Åhhh!! Inte vill man lämna bilen på en skum skolparkering över natten, ifall nycklarna hittas av någon... Och inte kunde Laila skjutsa hem mig för att hämta extranycklarna, eftersom hemnycklarna låg i bilen. Onödigt. Som tur var befann sig Micke i stan och jobbade (han hade ju kunnat vara på Arlanda eller ännu längre bort), så han fick avbryta och åka hem, hämta extranycklarna och åka till mig med dem, väldigt snällt! Kan ju hoppas att någon har hittat dem och lämnat in dem till polisen.... TACK SNÄLLA LAILA för att du hjälpte mig att leta och höll mig sällskap!!!!

Ska bli såå skönt att vara ledig i morgon från jobbet (tar ut lite komp, vi jobbar ändå bara halvdag), är så himla mycket och det verkar aldrig bli lugnare...! Mån-tisd var jag åter ute på Marholmen och styrde upp tre konferenser, skrev anteckningar och höll ordning, trevligt och intressant men man blir rätt trött. Sen ska man försöka hinna med det vanliga jobbet också, samtidigt. Har nu varit och tränat på morgonen på gymet, skönt att ha det gjort på morgonen för sen finns det ingen tid. I kväll ska vi ha avtackning av två ombudsmän som slutar hos oss, det ska bli skoj!

Nu är det dags för lite frukost, vilken lyx att man får det på jobbet!   

Kommentera här: