Fredagsmys

Soffläge, godispåse, wordfeudspelande och hundgos, skönt med fredag!! Har dock varit iväg på riktigt fredagsmys i Högdalens ridhus för två timmars hundträning nu på kvällen med Kerstin, Anette och Laila!

Körde ett pass med en pigg och arbetsvillig Lyra, fint och koncentrerat fritt följ, en klockren inkallning m ställande, fin ruta och så hade vi pass nr 2 med apporteringsdirigering (med skålar). Det var lite klurigt, men det är väl bara att nöta på... Rissie fick också ett pass med massa belöningar, för att få upp attityden, gick väl helt okej och hon glimrade till stundtals... Hann inte se så mkt av de andra för vi var supereffektiva (tack för uppstyrningen Kerstin!) för att hinna köra två pass var, men jättekul att se Kerstin och Onni som verkligen har förändrats, wow vilken attityd den jycken har fått, kul!!!

Ska bli himla skönt med helg, har varit en tuff vecka med oändligt mycket att göra på jobbet (undra om det någonsin lugnar ner sig!? Fast jag gillar det!) och målning i garaget på kvällarna, samt lite hundträning oxå såklart. Dagarna flyter lixom in i varandra och huxflux är det helg! Märker att det kanske varit liite för mkt att göra, i går när jag skulle hem åkte jag som vanligt till centralen och skulle kliva på pendeltåget. Men då fick jag en känsla av att jag kanske hade ställt bilden i Farsta, inte i Västerhaninge...fast jag var INTE säker. Hmm, hade verkligen glömt bort det HELT. Nåja, jag gick tillbaka till t-banan och satte mig på tåget mot Farsta och hoppades på det bästa. Som tur var stod bilen DÄR! Men lite läskigt att jag inte hade NÅGON aning alls!! I morse missade jag nästan att kliva av pendeln vid centralen, såg att det stod "Stockholm Central" på skylten och noterade att tåget stod stilla ganska länge, men det slog mig inte att det ju var MIN hållplats att gå av!!! Hann precis kasta mig ut från tåget innan dörrarna stängde, puh!! Snacka om att ha NOLL KOLL. I dag fick jag iallafall mina borttappade bilnycklar tillbaka från upphitterskan Laila, det kädes mkt bra!

/Cissi   

1 Kerstin:

skriven

Tack för jättebra träning igår! Kul att se Lyra igen (Rissie med såklart), hon har verkligen också ändrat sig tycker jag och väljer arbete hela tiden! Inget fladder här inte. :-)

Kommentera här: