Vill vara hemma!

Nu är det färdigrest på den här sidan av året, inga mer arbetsresor, skönt!!! Har varit iväg två dagar till Marholmen igen, skrivit, lyssnat, diskuterat, skrivit lite till... Sen direkt därifrån tillbaka till jobbet igår och hade kvällsmöte, aningen segt. Nu vill jag bara vara hemma och pyssla med allt som inte hunnits med!!!

Såklart fick hundarna någon slags kräksjuka när jag var borta! Men nu verkar ordningen återställd igen, de är ganska lugna så det blir ingen träning i dag, kanske i morrn.

Just nu sitter jag med färg i håret, fast jag lovat mig själv att jag INTE skulle färga håret själv! Jaja det kan ju inte bli så illa väl, när man har brunt hår, tror jag... Hade tänkt adventpynta klart (för det har jag inte hunnit med än), men får inte till det riktigt. Dessutom har en av de nyinköpta ljusstakarna gått sönder redan, själva stickpropparna GICK AV och sitter kvar i väggen!! Inte så smart att ha ett eluttag så att man trycker ner diskmaskinsluckan rakt på kontakterna kan man lära sig av detta. För då kan de gå av. :/

/Cissi