Kungligt!

Ååå så romantiskt det är med kungliga bröllop!!!! Hade inte tänkt kolla på det men fastnade framför TVn (de började sända tiiidigt) när jag sprang mina 5 km på lunchen i källaren på jobbet.... Fick snabbt duscha, byta om och köpa lunch för att hinna upp till vårt närmaste konferensrum till kl 12 då själva ceremonin började. Vi har projektorer och stoora dukar i alla våra konfrum så det var bara att slå på TVn där (tur att det närmsta rummet inte var bokat) och sätta sig ner och drömma sig bort.... Underbart! Inte för att JAG skulle vilja gifta mig så (även fast jag har en prins... ;)), hellre någon strand i karibien eller Thailand med de närmsta tror jag.

Satt hela eftermiddagen med en massa kluriga brev på diverse språk (typ bengali, thai, polska m m) och skulle försöka redigera dessa på ett vettigt sätt för att kunna skicka ut dem runt om i världen. Inte helt lätt. Blev till slut så trött så jag flexade ut lite tidigare och tog en skön promenad från jobbet längs med Drottninggatan och sen Västerlånggatan till Slussen och trängdes bland alla turister. Ganska mysigt om man inte har så bråttom och solen skiner... :)

Kvällen har jag tillbringat på Stocholm Södra Brukshundklubb för att kolla på duktiga ekipage på tävlingar i alla lydnadsklasser. Hittade där såklart några av mina trevliga träningskompisar som också anser att fredagsmys är att hänga på klubben... Lyra fick träna på att försöka ta det lugnt och inte göra nåt alls när jag satt och tittade. Funkade rätt bra, men blev uttråkad efter någon timme.

Nu har jag ätit en sen smarrig middag med pasta & ugnslagad lax som jag svängde ihop när jag kom hem vid 21-tiden. Perfekt med mat som lagas i ugn, då hinner man ju träna Lyra i köket under tiden! I dag blev det fokus på att hålla apportbocken stilla i munnen och så började vi lite smått med fjärrdirigering.

Nu ska jag svulla lite nachos, djungelvrål och påskmust...!Kate och William. Ååhhh.....


Wow, vilka klänningar! Gillar den högra bäst!


Många olika hattar fanns att skåda. Denna var inte väl riktigt i min smak...
Brudgummens kusin prinsessan Beatrice.

/Cissi