Kungligt!

Ååå så romantiskt det är med kungliga bröllop!!!! Hade inte tänkt kolla på det men fastnade framför TVn (de började sända tiiidigt) när jag sprang mina 5 km på lunchen i källaren på jobbet.... Fick snabbt duscha, byta om och köpa lunch för att hinna upp till vårt närmaste konferensrum till kl 12 då själva ceremonin började. Vi har projektorer och stoora dukar i alla våra konfrum så det var bara att slå på TVn där (tur att det närmsta rummet inte var bokat) och sätta sig ner och drömma sig bort.... Underbart! Inte för att JAG skulle vilja gifta mig så (även fast jag har en prins... ;)), hellre någon strand i karibien eller Thailand med de närmsta tror jag.

Satt hela eftermiddagen med en massa kluriga brev på diverse språk (typ bengali, thai, polska m m) och skulle försöka redigera dessa på ett vettigt sätt för att kunna skicka ut dem runt om i världen. Inte helt lätt. Blev till slut så trött så jag flexade ut lite tidigare och tog en skön promenad från jobbet längs med Drottninggatan och sen Västerlånggatan till Slussen och trängdes bland alla turister. Ganska mysigt om man inte har så bråttom och solen skiner... :)

Kvällen har jag tillbringat på Stocholm Södra Brukshundklubb för att kolla på duktiga ekipage på tävlingar i alla lydnadsklasser. Hittade där såklart några av mina trevliga träningskompisar som också anser att fredagsmys är att hänga på klubben... Lyra fick träna på att försöka ta det lugnt och inte göra nåt alls när jag satt och tittade. Funkade rätt bra, men blev uttråkad efter någon timme.

Nu har jag ätit en sen smarrig middag med pasta & ugnslagad lax som jag svängde ihop när jag kom hem vid 21-tiden. Perfekt med mat som lagas i ugn, då hinner man ju träna Lyra i köket under tiden! I dag blev det fokus på att hålla apportbocken stilla i munnen och så började vi lite smått med fjärrdirigering.

Nu ska jag svulla lite nachos, djungelvrål och påskmust...!Kate och William. Ååhhh.....


Wow, vilka klänningar! Gillar den högra bäst!


Många olika hattar fanns att skåda. Denna var inte väl riktigt i min smak...
Brudgummens kusin prinsessan Beatrice.

/Cissi

3 mils morgoncykling?

Sol varenda dag nu, wonderful! Och beslutsångest varje morgon, om jag ska ta cykeln till jobbet eller inte. Det är ju faktiskt rätt långt att cykla till stan (plus att det verkar lite läbbigt att cykla genom hela stan, är mest rädd för de andra galna cyklisterna), nästan 3 mil... Men eftersom Tjejvättern (10 mils lopp) närmar sig så borde jag väl ge mig ut och träna lite innan, så att man har fått några mil i benen... Det är bara så segt att komma iväg på morgonen, och MYCKET lättare att ta bussen! Men imorrn kanske...eller inte. :)

Sitter och tittar på mina blåa händer, hoppas att jag får remissen till neurologen snart så att man får det utrett varför det blir sådär hela tiden. I går på ett möte skiftade händerna färg säkert 5-6 ggr! Och ont i underarmarna och händerna får jag också, dumt!

I kväll blir det träning på Sthlm Södra BK tillsammans med Kerstin E och de härliga goldenpojkarna! Är så kul att se deras utveckling från att hon bestämde sig för att börja träna lydnad i höstas (och träna hos bästa Anne) och snart är dom startklara för klass 1!! Själv hoppas jag också kunna starta klass 1 om inte ALLTFÖR länge, alltså typ efter sommaren kanske? Fast det känns inte såå viktigt att starta tidigt, kan ju lika gärna börja träna för nästa klassers moment och sen tävla alla direkt efter varandra, eller? Har ju börjat med rutan redan...


En ny familjemedlem kom hem till oss i går! Ett fast 50 mm objektiv till systemkameran.
Hoppas att vi ska bli kompisar...


Någon som har fått glo-soppa till middag eller?


Finaste Lyran!


Tränar på platsliggning med hakan i golvet...men hon vill helst ha nosen i golvet istället!


Hångel med husse! Med tunga och allt...


Simskolefröken mamma och Lucas under onsdagens simträning.


Skönt att få vila lite! Det är faktiskt väldigt jobbigt att simma för de som inte vet det...

/Cissi

Höst?

I dag tog visst sommaren en paus, långkalsonger på till kvällsträningen! Var superinspirerad efter att ha fördrivit lite tid med att kolla in lydnadsvideos på youtube en del av eftermiddagen, nu ska här jobbas med detaljer!!

Ruggigt och småregnigt på Skogås Lokala kennelklubb när jag mötte upp Anette och Laila. Till vår glädje fick vi dela planen (som är rätt stor) med en agilitykurs, så det blev en massa bra störning för våra hundar!!! Lyra visade upp ett fritt följ som bara var såå fint!! Snygga högersvängar och helt om, och en väldigt koncentrerad kelpie, härligt! Gjorde en massa andra fina saker också, platsliggningen gick mycket bättre i dag än i går då hon bara reste sig upp hela tiden. Helt klart nöjd med träningen!!!

Efteråt tog jag och Anette en promis och äntligen, äääntligen fick Lyra och Alice rusa och busa lösa med varandra!!! Så härligt att se sådan glädje och att de kan leka på lika villkor.

Nu sover kelpien som en stock (händer inte ofta) och jag dricker te och proppar i mig godis... jobbigt att ha skåpen fyllda med snask, men någon måste ju äta upp det! :) 

Inga bilder i dag, men en underbar låt i stället...om Bob the kelpie!/Cissi