I dag är en Annandag

Så var julen över, god mat och gott sällskap och massa fina julklappar!! Mina nya fina Lundhags-byxor bara ligger och väntar på att få komma ut och träna!!! Det är dock väldigt lugnt på träningsfronten, har inte tränat ordentligt med Rissie på 4-5 veckor! Bara korta pass med ff, inkallning och fjärr. Måste ta tag i det där snart... Lyras träning går framåt, just nu är det bakdelskontroll på pallen som dock är jättesvårt att förstå för henne! Men det är väl bara att kämpa på, snart trillar nog poletten ner hoppas jag. Har tagit fram en apportbock också och där går det väldigt fort framåt!!

I dag verkar förkylningen har kommit tillbaka så det blir en lugn dag och hoppas att den drar sig tillbaka så att det blir jobb i morgon, vill inte vara sjuk på nyårsafton!

I dag mötte vi en älg i skogen på morgonpromenaden. Eller mötte kanske vi inte gjorde, men den låg brevid stigen nästan helt kamoflerad och glodde på oss, precis där jag tänkte vika av stigen. Hundarna varken såg eller kände vittringen så det blev väldigt odramatiskt och vi fortsatte bara framåt, skönt.

Vi har nu fått flytta upp alla ömtåliga saker några dm upp... Lyra når helt plöstligt vääldigt högt upp i hyllor och hoppar enkelt upp i sängen och soffan. Då kan det hända spännande saker, t ex att man hittar en liten kelpievalp i sängen galopperandes runt med en lampskärm från sänglampan...Julfin innan paketutdelning och middag...


Rissie!


Gammel-Lucas är lite trött.


Elsa 6 månader och Lyra snart 4 månader.


Maten smakar mycket bättre såhär än ur en skål...


Nya täcket är äntligen klart, matte är såå stolt!

/Cissi

Veckans brott

Har precis lyssnat två varv på skott/åska/fyrverkeriskivan, man kan ju allafall försöka inför nyår. Ska bli spännande att se hur Lyra reagerar då. På nyårspartajet blir det sex hundar, sju barn och elva vuxna, så förhoppningsvis har de annat att tänka på än läskiga ljud!!

Den här veckan har det börjat hända saker. Lyra har visat sina talanger för heminredning! Det verkar dock inte som vi har riktigt samma smak tyvärr... Men vi får väl båda kompromissa antar jag.

Brottsplats 1

Duschdraperiet behövde friseras till lite...

Brottsplats 2

Likaså vinterkängorna...

Brottsplats 3

En del av leksakskorgen har varit ner i magen, och vände upp (som tur var!)

Brottsplats 4

Lämna aldrig en vägg under renovering utan dörrkarm... Lyra missade att jag precis hade målat denna vägg, den skulle INTE renoveras igen. Fast det blir nog så.

Brottsplats 5

Den enda mattan vi har framme, brottet begicks redan andra veckan...

/Cissi